kamela Skrevet 18. februar 2009 #1 Del Skrevet 18. februar 2009 Lyst til å bake loff, men trenger en god oppskrift. Noen som kan hjelpe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamela Skrevet 9. mars 2009 Forfatter #2 Del Skrevet 9. mars 2009 Virkelig ingen som baker loff her inne :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 9. mars 2009 #3 Del Skrevet 9. mars 2009 Jeg baker av og til loff, og denne oppskriften er veldig god: Formloff 25 gr smør/margarin 6 dl melk (eller vann) 1/2 pk gjær 1 ts salt 2 ts sukker ca 13 dl hvetemel Smelt smør/margarin og tilsett melk/vann, varm til fingervarmt. Rør gjæren ut i væsken sammen med salt og sukker. Bruker du tørrgjær blandes denne i melet. Elt inn hvetemel til deigen er smidig. Dekk bollen med plast og sett deigen til heving i 35-30 minutter. Ha deigen ut på bakebordet og del den i to like store emner. Form emnene til brød og legg dem i to godt smurte brødformer. Etterhev igjen, 35-40 minutter, dekk formene med plast. Prikk loffene med gaffel eller skjær snitt på langs og penske med vann eller egg. Stek på nederste rille i ca 30 minutter ved 225 grader. Håper du an bruke denne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå