Gå til innhold

Montenegro


Gjest MissBella

Anbefalte innlegg

Gjest MissBella

Tenkte på å kanskje bestille reise dit til sommeren. Noen som har vært der? Tips og råd om det er bra eller dårlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Montenegro er et kjempefint land. Hvis du har mulighet til å leie bil og reise rundt så anbefaler jeg det. Landet er veldig lite, så det er ikke noe problem ;)

Podgorica er hovedstaden, en trivelig by. Klarer visst ikke å finne noe bra informasjon om stedet, men her har du hvertfall bilder.

Budva er Montenegros "riviera" og turistparadis. Litt info her (obs. åpner .pft) her. Info om strendene her. Bilder fra strendene finner du her og fra Budva generelt her. Den lille byen er veldig trivelig og har masse små trange gater, restauranter og hyggelig uteliv. Har ikke prøvd nattelivet her, men vet at maten var veldig god ;)

Kotor er en kjempekoselig liten middelalderby. Den står på verdensarvlista til UNESCO og er vel verd å få med seg. Info her og her. Og bilder her og her.

Ellers er det vel verd å få med seg Sveti Stefan, Petrovac og Tivat.

Montenegro er mye mer en bare dette, men det spørs hvor mye tid du/dere ønsker å bruke der, og om du/dere kommer til å reise rundt, og hva du/dere egentlig ser etter i en ferie. Landet er herlig, men veldig lite. Hvis man bare kjører rundt og titter så er det ingenting i veien for å rekke innom så og si alt av interesse på en helg ;) Strendene er også lange og kjempefine, og hvis man reiser opp i fjellene får man innsjøer og vakkert landskap. Det er et veldig variert land. Alt i alt anbefaler jeg alle å dra dit - i hvert fall en gang :)

(med forbehold om skrivefeil og sånt - er egentlig stuptrøtt hehe)

Endret av Phaedra
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...