Gå til innhold

Skreller du agurken?


Kakee

Skreller du agurken?   

75 stemmer

  1. 1. Skreller du agurken?

    • Ja
      2
    • Nei
      73


Anbefalte innlegg

Nei jeg skreller aldri, tar kun av noen striper rundt hele når jeg lager agurksalat.

Det er jo i skallet mesteparten av smaken sitter!

Jeg skreller aldri agurken. Det jeg derimot kan finne på å gjøre er å ta bort den bløte delen i midten. Jeg deler agurken i staver og skjærer bort midten.

:sjokkert: Det er jo det beste!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:sjokkert: Det er jo det beste!

Oh no! Det bløte er jo ekkelt! Det bløte i tomatene er også ekkelt. Tar ofte bort det også jeg, med mindre tomatene er faste og fine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh no! Det bløte er jo ekkelt! Det bløte i tomatene er også ekkelt. Tar ofte bort det også jeg, med mindre tomatene er faste og fine.

Galing!! *rystet*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skreller vanligvis ikke agurk,

men når jeg lager gresk salat gjør jeg det,

så som millioner av grekere.

Så helt vilt syns jeg ikke det er.

Grunnen til at man skreller agurk (og mangen andre grønnsaker) i utlandet er at det sitter parasitter og bakterier utenpå skallet. Det gjør det ikke i Norge, ergo er det ikke behov for å skrelle her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei, det kunne jeg ikke funnet på :) Det er jo i skallet smaken og masse av vitaminene ligger. Det samme gjelder jo for så vidt for epler og poteter også. Skall = bra synes jeg :) Jeg ville sikkert skrelt agurken om jeg var i utlandet derimot.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...