Bomull Skrevet 10. februar 2009 #21 Del Skrevet 10. februar 2009 Nei jeg skreller aldri, tar kun av noen striper rundt hele når jeg lager agurksalat. Det er jo i skallet mesteparten av smaken sitter! Jeg skreller aldri agurken. Det jeg derimot kan finne på å gjøre er å ta bort den bløte delen i midten. Jeg deler agurken i staver og skjærer bort midten. Det er jo det beste! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marilyn0103 Skrevet 10. februar 2009 #22 Del Skrevet 10. februar 2009 Nei haha hva er vitsen med det?! Skreller man druer og tomater og..? haha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LukaFrost Skrevet 10. februar 2009 #23 Del Skrevet 10. februar 2009 Det er jo det beste! Oh no! Det bløte er jo ekkelt! Det bløte i tomatene er også ekkelt. Tar ofte bort det også jeg, med mindre tomatene er faste og fine. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bomull Skrevet 10. februar 2009 #24 Del Skrevet 10. februar 2009 Oh no! Det bløte er jo ekkelt! Det bløte i tomatene er også ekkelt. Tar ofte bort det også jeg, med mindre tomatene er faste og fine. Galing!! *rystet* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 10. februar 2009 #25 Del Skrevet 10. februar 2009 Jeg skreller vanligvis ikke agurk, men når jeg lager gresk salat gjør jeg det, så som millioner av grekere. Så helt vilt syns jeg ikke det er. Grunnen til at man skreller agurk (og mangen andre grønnsaker) i utlandet er at det sitter parasitter og bakterier utenpå skallet. Det gjør det ikke i Norge, ergo er det ikke behov for å skrelle her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
angeleyes Skrevet 11. februar 2009 #26 Del Skrevet 11. februar 2009 Jeg skreller aldri agurken. Visste ikke at noe gjorde det jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinelise Skrevet 11. februar 2009 #27 Del Skrevet 11. februar 2009 Nei, det kunne jeg ikke funnet på Det er jo i skallet smaken og masse av vitaminene ligger. Det samme gjelder jo for så vidt for epler og poteter også. Skall = bra synes jeg Jeg ville sikkert skrelt agurken om jeg var i utlandet derimot. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marika2 Skrevet 12. februar 2009 #28 Del Skrevet 12. februar 2009 Jeg skreller agurken når jeg skal ha den til agurksalat. Ellers aldri. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 12. februar 2009 #29 Del Skrevet 12. februar 2009 Skrelle agurk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2009 #30 Del Skrevet 13. februar 2009 Nei skreller ikke agurken normalt, vasker den bare. Om det skal brukes til noe ekstra fint så hender det jeg skreller den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gard Skrevet 17. februar 2009 #31 Del Skrevet 17. februar 2009 Nei, det har jeg faktisk aldri tenkt på en gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shaz Skrevet 17. februar 2009 #32 Del Skrevet 17. februar 2009 Nei, det behovet har jeg aldri hatt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå