LekeHusmor Skrevet 7. februar 2009 #1 Del Skrevet 7. februar 2009 har kjøpt 500 g høyrygg. men så er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med den.. tenkte på Boeuf Bourguignon, men kunne gjerne tenkt meg å prøve noe annet. har lyst på noe som kan stå og putre lenge og smake godt og varmt f.eks osso buco, går det å lage en variant med høyrygg isteden for kalvekjøtt? høyryggen bør jo koke i hvertfall et par timer for å bli mør, så jeg er avhengig av noe som har såpass med koketid.. Alle tips tas i mot med takk, men det skal sies at jeg verken har kjøttkraft eller laubærblader for hånden. ellers har jeg det meste av urter og slikt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå