Gå til innhold

Høyrygg av okse


LekeHusmor

Anbefalte innlegg

har kjøpt 500 g høyrygg. men så er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med den..

tenkte på Boeuf Bourguignon, men kunne gjerne tenkt meg å prøve noe annet.

har lyst på noe som kan stå og putre lenge og smake godt og varmt :eeeh:

f.eks osso buco, går det å lage en variant med høyrygg isteden for kalvekjøtt?

høyryggen bør jo koke i hvertfall et par timer for å bli mør, så jeg er avhengig av noe som har såpass med koketid..

Alle tips tas i mot med takk, men det skal sies at jeg verken har kjøttkraft eller laubærblader for hånden. ellers har jeg det meste av urter og slikt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...