The Goddess Skrevet 29. januar 2009 #1 Del Skrevet 29. januar 2009 Hei, jeg har fått en kostholdsplan av en ernæringsfysiolog. Der står det "grovt brød". Jeg har nå spist solsikkebrød i noen uker (og det er veldig tørt og smaker ingenting) Hva annet av brød kan jeg spise som går under grovt brød? mener dere.. Takk på forhånd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 29. januar 2009 #2 Del Skrevet 29. januar 2009 Kanskje denne kans hjelpe deg? Jeg ville da valgt de brødene med 3-4 mørke felter. http://forbrukerportalen.no/Artikler/2005/1131443258.2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå