Gå til innhold

Til dere som har bakt New York Cheesecake


Amber

Anbefalte innlegg

Den deigen var jo helt håpløs å kjevle ut. Skal den bli så tørr og smulete? Fikk den nesten ikke sammen... Dessuten ble den da så liten?

Ja nå står den i ovnen, og jeg er sååå spent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Som regel skal deigen til en ostekake ikke kjevles ut, men heller trykkes i formen. Det at du idet hele tatt fikk til og kjevle den ut er bra for den er jo saa smuldrete.

Haaper den smaker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg trykket den ned.... Da kaken ble ferdig så ble bunnen altfor hard. Ikke slik jeg husker den skal være...?

Den hevet seg veldig i ovnen, men straks jeg skrudde ned varmen datt den mange cm ned.... er det riktig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...