Mokka Skrevet 19. januar 2009 #1 Del Skrevet 19. januar 2009 Hvor mye spiser dere av grønn asparges? Spiser dere hele stilken? Da snakker jeg om den tynne typen. Eller skjærer dere bort den nedereste delen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 19. januar 2009 #2 Del Skrevet 19. januar 2009 Hvis du mener de små, tynne aspargestoppene, så skjærer jeg ikke bort noen ting. På vanlig asparges knekker jeg av den nederste biten, og skreller av litt nederst hvis den er grov. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulva Skrevet 19. januar 2009 #3 Del Skrevet 19. januar 2009 Vist du bøyer den fra ende til ende, skal den knekke der den går fra grov til spiselig (om den er rå så klart ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mokka Skrevet 21. januar 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 21. januar 2009 Takk for gode svar:) Godt tips Ulva! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strix Skrevet 26. mars 2009 #5 Del Skrevet 26. mars 2009 Drar likegodt opp igjen denne jeg. Hvordan tilbreder dere grønn asparges. Jeg tenker først og fremst på å smørdampe dem, eller frese dem i en stekepanne. Syns det er knallgodt når det blir tilbredt skikkelig Kan jo prøve meg frem, men tror jeg kan få gode råd herfra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 26. mars 2009 #6 Del Skrevet 26. mars 2009 Hvis jeg koker de forveller jeg de bare. Kjapt oppkok og under kaldt vann. Sammen med serranoskinke *yummi* Om sommeren hender det vi pakker inn i bacon og slenger på grillen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strix Skrevet 26. mars 2009 #7 Del Skrevet 26. mars 2009 Takk for tipset! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nelly Pelly Skrevet 27. mars 2009 #8 Del Skrevet 27. mars 2009 Det er veldig godt å surre aspargesen inn med parmaskinke(evt serrano), strø på parmesanost og stek litt i ovnen. Veldig godt tilbehør til kylling eller kjøttretter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 27. mars 2009 #9 Del Skrevet 27. mars 2009 På P4 var det og snakk om asparges, og jeg sjesser som en gal! Asparges er noe av det beste jeg vet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 27. mars 2009 #10 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg foretrekker pannesteking - godt med smør, masse hvitløk, salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strix Skrevet 27. mars 2009 #11 Del Skrevet 27. mars 2009 Åhh, med hvitløk, da er jeg solgt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå