Gå til innhold

Asparges


Mokka

Anbefalte innlegg

Hvor mye spiser dere av grønn asparges?

Spiser dere hele stilken? Da snakker jeg om den tynne typen. Eller skjærer dere bort den nedereste delen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du mener de små, tynne aspargestoppene, så skjærer jeg ikke bort noen ting. På vanlig asparges knekker jeg av den nederste biten, og skreller av litt nederst hvis den er grov.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vist du bøyer den fra ende til ende, skal den knekke der den går fra grov til spiselig (om den er rå så klart )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Drar likegodt opp igjen denne jeg.

Hvordan tilbreder dere grønn asparges. Jeg tenker først og fremst på å smørdampe dem, eller frese dem i en stekepanne. Syns det er knallgodt når det blir tilbredt skikkelig :)

Kan jo prøve meg frem, men tror jeg kan få gode råd herfra ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis jeg koker de forveller jeg de bare. Kjapt oppkok og under kaldt vann. Sammen med serranoskinke *yummi*

Om sommeren hender det vi pakker inn i bacon og slenger på grillen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er veldig godt å surre aspargesen inn med parmaskinke(evt serrano), strø på parmesanost og stek litt i ovnen. Veldig godt tilbehør til kylling eller kjøttretter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På P4 var det og snakk om asparges, og jeg sjesser som en gal!

Asparges er noe av det beste jeg vet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...