Eske Skrevet 14. januar 2009 #1 Del Skrevet 14. januar 2009 Hei! Har lovet kjæresten Black and White-middag, altså en rett hovedsakelig bestående av biff av okse og av svin. (Og også brunsaus og bernaise?) Har dere noen tips til meg angående steking? Hva pleier dere å ha som tilbehør? Hva er viktigst å huske på? Har noen en oppskrift, kom gjerne med den, her tas alle tips i mot med takk! Takk på forhånd, fra ei som vil imponere kjæresten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. januar 2009 #2 Del Skrevet 15. januar 2009 Svinefileten skal ha soppsaus, biffen rødvinssaus... hvertfall det jeg er vant til.. Kjøttet stekes etter ønske ( rå, medium, godt stekt ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Enigma* Skrevet 15. januar 2009 #3 Del Skrevet 15. januar 2009 Tradisjonelt sånn jeg har fått den servert på restaurant så er black - biff med enten trøffelsaus eller peppersaus, og white - svinefilet med bernaise ja. Av tilbehør er det jo greit å bruke det man vanligvis serverer til biff. Alternativer kan f.eks være soppstuing, grilltomater, brokkoli og maiskolbe, også enten bakt potet eller potetbåter. Når du ber om oppskrift, tenker du da på å lage sausen selv fra bunnen av? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå