Gå til innhold

Black and White


Eske

Anbefalte innlegg

Hei!

Har lovet kjæresten Black and White-middag, altså en rett hovedsakelig bestående av biff av okse og av svin. (Og også brunsaus og bernaise?)

Har dere noen tips til meg angående steking? Hva pleier dere å ha som tilbehør? Hva er viktigst å huske på? Har noen en oppskrift, kom gjerne med den, her tas alle tips i mot med takk!

Takk på forhånd, fra ei som vil imponere kjæresten :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Svinefileten skal ha soppsaus, biffen rødvinssaus... hvertfall det jeg er vant til.. Kjøttet stekes etter ønske ( rå, medium, godt stekt )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tradisjonelt sånn jeg har fått den servert på restaurant så er black - biff med enten trøffelsaus eller peppersaus, og white - svinefilet med bernaise ja. Av tilbehør er det jo greit å bruke det man vanligvis serverer til biff. Alternativer kan f.eks være soppstuing, grilltomater, brokkoli og maiskolbe, også enten bakt potet eller potetbåter.

Når du ber om oppskrift, tenker du da på å lage sausen selv fra bunnen av?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...