Gjest Gjest Skrevet 11. januar 2009 #1 Del Skrevet 11. januar 2009 Jeg tenkte å lage saus med sjyen fra steken, med smør og hvetemel, men hvor mye smør og mel bør jeg bruke? Sausen er til 4 personer. På forhånd tusen takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest turi Skrevet 11. januar 2009 #2 Del Skrevet 11. januar 2009 Jeg tenkte å lage saus med sjyen fra steken, med smør og hvetemel, men hvor mye smør og mel bør jeg bruke? Sausen er til 4 personer. På forhånd tusen takk Det spørs jo hvor mye du vil ha og hvor mye sjy du har, men jo mer sju, jo mer saus. En liten fløteskvett og noen skiver med brunost, så skulle mye vært gjort. 2.3 ss mes mel og jeg bruker ikke smør. Om du bruker maisenna, så er det garantert klumpefritt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå