Gjest Elastica Skrevet 6. januar 2009 #1 Del Skrevet 6. januar 2009 Jeg har noe godt bogkjøtt av lam, som jeg tenkte å lage en gryterett av. Er det noen som har noen gode forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 6. januar 2009 #2 Del Skrevet 6. januar 2009 Lammegryte! Denne er min absolutte favoritt, og den Eurydike skriver om i innlegget nedenfor er også veldig god. Om du liker indisk er Madhur Jaffreys Rogan Josh fantastisk (gjerne med en fløteskvett i tillegg), og lam Pasanda er også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 6. januar 2009 #3 Del Skrevet 6. januar 2009 Nilma! Tusen takk. Nå skal jeg først rydde. (Jadajada, jeg skal rydde) Så skal jeg lese oppskrifter og tenke på morgendagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest igjen Skrevet 6. januar 2009 #4 Del Skrevet 6. januar 2009 Hva med Kleftiko? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 6. januar 2009 #5 Del Skrevet 6. januar 2009 (endret) Hva med Kleftiko? Gjerne det, men da må jeg google. (Og det kan jeg selvsagt gjøre, men det var bare det at jeg tenkte at jeg kunne teste ut en oppskrift noen hadde gode erfaringer med.) Endret 6. januar 2009 av Elastica Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 7. januar 2009 #6 Del Skrevet 7. januar 2009 Lammegryte! Denne er min absolutte favoritt, og den Eurydike skriver om i innlegget nedenfor er også veldig god. Kan jeg bruke vanlig ildfast form og legge aluminiumsfolie over? Jeg har heller ikke kraft, men regner med at jeg kan få kjøpt fond...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. januar 2009 #7 Del Skrevet 7. januar 2009 Vanlig ildfast form og alufolie går helt fint, det har jeg gjort når jeg har laget til mange og den vanlige formen har vært for liten. Fond går sikkert fint, og du kan jo også koke ut pannen med litt vann/vin når du har brunet kjøttet og bruke sjyen du får da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå