Gå til innhold

Gode råd mot for salt mat ?


Gjest Gjest_Dorthe_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Dorthe_*

Jeg har laget bacalao, men har tydeligvis ikke vannet ut lenge nok. (Ja da, jeg lot det ligge i et døgn, men nå er retten ferdig, og den er for salt.)

Er det noen av dere som kan kjelpe med gode utprøvde råd?

Takker og bukker. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har alltid hørt at det hjelper å koke noen rå poteter i retten som man tar opp etterpå, men det er vel allerede poteter i den? Kanskje du kan prøve med noen ekstra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_dorthe_*
Jeg har alltid hørt at det hjelper å koke noen rå poteter i retten som man tar opp etterpå, men det er vel allerede poteter i den? Kanskje du kan prøve med noen ekstra?

Ja, jeg prøver, jeg prøver..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...