Gjest Gjest_Dorthe_* Skrevet 27. desember 2008 #1 Del Skrevet 27. desember 2008 Jeg har laget bacalao, men har tydeligvis ikke vannet ut lenge nok. (Ja da, jeg lot det ligge i et døgn, men nå er retten ferdig, og den er for salt.) Er det noen av dere som kan kjelpe med gode utprøvde råd? Takker og bukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. desember 2008 #2 Del Skrevet 27. desember 2008 Jeg har alltid hørt at det hjelper å koke noen rå poteter i retten som man tar opp etterpå, men det er vel allerede poteter i den? Kanskje du kan prøve med noen ekstra? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_dorthe_* Skrevet 27. desember 2008 #3 Del Skrevet 27. desember 2008 Jeg har alltid hørt at det hjelper å koke noen rå poteter i retten som man tar opp etterpå, men det er vel allerede poteter i den? Kanskje du kan prøve med noen ekstra? Ja, jeg prøver, jeg prøver.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå