Heart7086 Skrevet 29. desember 2008 #21 Del Skrevet 29. desember 2008 Oj, så avanserte greier:) Vi bruker å ha vanlig nowegia ost vi... Bruker mest elgkjøtt her da, 1/2 marinert fra dagen før, og andre 1/2 uten tilsetning av noe slag. Så har vi forskjellig på borde, så gjestene kan ta det de vil ha.. -Lapskaus blanding(slik som kjøpes i fryst pose) -Wok-blanding(Der får du da gulrot, broccoli, osv) -Ris -ananas -mais -sopp -dressing -løk . Maten blir kjempegod, det viktigste er uansett selskapet! Vi blir gjerne sittende i 2-3 timer vi:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 29. desember 2008 #22 Del Skrevet 29. desember 2008 Vi spiste raclette i dag vi. Vi koker masse poteter, bruker forskjellige typer kjøtt. Jeg synes spekekjøtt er nydelig til, men i dag hadde vi også litt biffbiter, noe chorizo-pølse og litt annet. Det er godt med litt smakssterkt kjøtt. Om man vil ha biff/kylling eller noe slikt er det lurt å steke det i en stekepanne først. Det kan ta en stund på racletten. Vi pleier å bruke Port Salut og Ridderost. Men det meste kan brukes om det har relativt høyt fettinhold (og dermed smelter lett) Vi pleier faktisk ikke å ha noe annet til, smelter osten og tømmer over potetene mmmmmm. Jeg har for øpvrig spist Raclette i Alpene, og der har man ikke bordgrill, men derimot en egen mann som tar osten inn og ut av en steinovn og skraper av det som til en hver tid er smeltet. Betalte masse for en middag som bestod av pioteter sylteagur og ost, fordi vi jo da fikk en egen ostemann... :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå