karrie Skrevet 15. desember 2008 #1 Del Skrevet 15. desember 2008 Jeg har aldri laget aioli før, men skal servere tapas til helgen så da er jo aioli obligatorisk. Er det noen som kunne hjulpet meg med en oppskrift som de selv har prøvd? Siden jeg ikke har lagd det før hadde det vært topp å få forklart hvordan det skal gjøres også... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 15. desember 2008 #2 Del Skrevet 15. desember 2008 Jeg har aldri laget aioli før, men skal servere tapas til helgen så da er jo aioli obligatorisk. Er det noen som kunne hjulpet meg med en oppskrift som de selv har prøvd? Siden jeg ikke har lagd det før hadde det vært topp å få forklart hvordan det skal gjøres også... http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=1615 Viestad på DB.no demonstrerer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. desember 2008 #3 Del Skrevet 17. desember 2008 Bruker å lage en "kjapp"-versjon: Halvt om halvt med majones og rømme( eller creme fresh el.mat yoghurt). Presset hvitløk. Salt og pepper. Sitronsaft. Litt vanskelig å si hvor mye av hvert, men det er bare å prøve seg fram til den smaken man liker selv =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. desember 2008 #4 Del Skrevet 17. desember 2008 Fuskeaïoli er ikke godt. Jeg foreslår at du heller følger Viestad sin oppskrift. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. desember 2008 #5 Del Skrevet 18. desember 2008 Jeg syntes "fuske"-aioli er supergodt!!! Liker begge deler. "Fuske"-aioli e gulle godt når man ikke har så mye tid til å lage the-real-thing og kanskje ikke er så stø på å lage majones selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 18. desember 2008 #6 Del Skrevet 18. desember 2008 Jeg syntes "fuske"-aioli er supergodt!!! Liker begge deler. "Fuske"-aioli e gulle godt når man ikke har så mye tid til å lage the-real-thing og kanskje ikke er så stø på å lage majones selv. Fuskeaïoli, uten anførselstegn, det er nemlig det det er! Ellers er det med majones som med andre ting, øvelse gjør mester! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
karrie Skrevet 18. desember 2008 Forfatter #7 Del Skrevet 18. desember 2008 Takk for svar dere! Jeg lagde en prøveporsjon etter Viestad i går kveld, og den ble ganske bra tror jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. desember 2008 #8 Del Skrevet 18. desember 2008 Hehe...ja okei, fuskeaioli da... =) Det kan være praktisk å ha en enkel versjon i bakhand, dersom majones-lagingen går litt skeis....Blingset et par ganger før jeg fikk til the-real-thing..=) Så bra at det gikk bra for deg med aiolien =)!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå