Smørblomsten Skrevet 8. desember 2008 #1 Del Skrevet 8. desember 2008 Noen som vet? Tenkte å kjøpe ferskt pinnekjøtt i god tid før jul (for å unngå at d blir utsolgt). Kan jeg legge det i fryseren, eller må jeg ha det i kjøleskapet? Rema og OBS oppbevarer det faktisk i romtemperatur har jeg sett... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 8. desember 2008 #2 Del Skrevet 8. desember 2008 Stapp det på hylla eller i skapet, det er saltet og tørket og holder seg i romtemperatur fram til jul. Hvis det ikke er 'gryteklart' da, altså ferdig utvannet, da må det antageligvis fryses. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 8. desember 2008 #3 Del Skrevet 8. desember 2008 Jepp - romtemperatur går bra, som Elfrida skriver. Svigermor tørker selv, og det henger jo i matboden i månedsvis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Oda_* Skrevet 20. desember 2008 #4 Del Skrevet 20. desember 2008 Jeg kjøper pinnekjøtt hos slakter og fikk beskjed om at det må fryses hvis det ikke skal brukes innen 2-3 dager. Mulig det er annen holdbarhet på vakumpakket - men pinnekjøtt fra slakteren er å regnes som ferskvare. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ToveM Skrevet 20. desember 2008 #5 Del Skrevet 20. desember 2008 Jeg kjøper pinnekjøtt hos slakter og fikk beskjed om at det må fryses hvis det ikke skal brukes innen 2-3 dager. Mulig det er annen holdbarhet på vakumpakket - men pinnekjøtt fra slakteren er å regnes som ferskvare. Høres rart ut, tørket og saltet kan holde seg lenge. Husker mor mi hadde hel pinneside hengende i flere måneder før jul. Jeg legger det i kjelleren, der er det litt kaldere enn romtempratur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
isprinsessen Skrevet 20. desember 2008 #6 Del Skrevet 20. desember 2008 skal vist fryses om man skjærer de opp i pinner.. har man hele siden kan man henge den opp. iallefall det jeg fikk beskjed om... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skyfri Skrevet 21. desember 2008 #7 Del Skrevet 21. desember 2008 Jeg kjøper pinnekjøtt hos slakter og fikk beskjed om at det må fryses hvis det ikke skal brukes innen 2-3 dager. Det samme sa slakteren jeg kjøpte hos. Han gjentok seg selv fra i fjor, så det virker som de er ganske konsekvent disse slakterne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 22. desember 2008 #8 Del Skrevet 22. desember 2008 Jeg kjøper pinnekjøtt hos slakter og fikk beskjed om at det må fryses hvis det ikke skal brukes innen 2-3 dager. Mulig det er annen holdbarhet på vakumpakket - men pinnekjøtt fra slakteren er å regnes som ferskvare. Jeg har kjøpt vakuumpakket og på pakningen står det at kjøttet bør oppbevares kjølig. Jeg har da lagt det i kjøleskapet på 2 graders temperatur. Er dette helt feil av meg, burde jeg ha lagt det i fryseren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 22. desember 2008 #9 Del Skrevet 22. desember 2008 Ferdig oppskjært pinnekjøtt som man får på supern oppbevares i romtemperatur. Gjør butikkene noe galt da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå