Gjest Chrizzy Skrevet 3. desember 2008 #1 Del Skrevet 3. desember 2008 Jeg har akkurat lagd masse, masse risboller. Jeg lurer på om jeg skal fryse de ned, eller holder de noen uker om de står kaldt? Noen som vet? Takker for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 4. desember 2008 #2 Del Skrevet 4. desember 2008 Jeg tror jeg ville fryst ned og tatt opp etter behov. Syns lett det blir litt "kjøleskapsmak" på dem om de står i boks i kjøleskapet, men jeg er litt sær på sånt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Chrizzy Skrevet 5. desember 2008 #3 Del Skrevet 5. desember 2008 Takk Du har alltid så mange gode svar og tips her inne på mat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå