Gjest Helt grønn Skrevet 1. desember 2008 #1 Del Skrevet 1. desember 2008 Ett enkelt spørsmål: Er pinnekjøtt alltid frossent når man kjøper det? Eller kan det også kjøpes ferskt? Er det i så fall veldig stor kvalitetsforskjell på det som er ferskt og det som har vært frosset? Takk :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LukaFrost Skrevet 1. desember 2008 #2 Del Skrevet 1. desember 2008 (endret) Pinnekjøtt er ikke alltid frossent, nei, men man kan vel ikke kalles ferskt all den tid det har vært salta og tørka. I alle fall ikke ferskt sånn som biff er. Det vil nok alltids være en kvalitetsforskjell siden dyra har spist på litt forskjellig beite og ikke fått 100% samme kraftfor. Forskjell på saltinga er det nok også. Dessuten er det forskjell på lam og sau. Og noe kjøtt er gryteklart, mens noe må vannes ut. Endret 1. desember 2008 av LukaFrost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå