charley Skrevet 29. november 2008 #1 Del Skrevet 29. november 2008 Vet kyllingfilet blir veldig god og saftig stekt i folie i ovnen Tenkte å teste det nå i kveld. Noen som har noen tips på hva man skal ha oppi sammen med kyllingfileten?smør,olje,grønsaker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. november 2008 #2 Del Skrevet 29. november 2008 Vi har bittelitt smør, fetaost og masse tandoorikrydder. Steiker kyllingen brun på panne først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cumulus Skrevet 29. november 2008 #3 Del Skrevet 29. november 2008 Som grønnsaker er det godt med løk, paprika og squash. Jeg har også pleid å frese titt finhakket chili og hvitløk og ha det over, samt litt buljong (vann + terning) i bunnen av pannen. Og fetaost smuldret over ja! Men jeg bruker ikke folie, har alt bare rett i pannen. Og så freser jeg filetene først og surrer gjerne bacon eller spekeskinke rundt. DET er snadder det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bond Skrevet 29. november 2008 #4 Del Skrevet 29. november 2008 Du kan også kutte små lommer for å ha noe fyll i. For eksempel hvit/blå myggost, pesto, ol. Namminamm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susa Skrevet 1. desember 2008 #5 Del Skrevet 1. desember 2008 Litt seint å få svar nå kanskje, men jag lager en lomme av alu-folien og har i kylling, potet, gulerøtter, purre, salt, pepper og fløte. Må steke i en times tid da.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
charley Skrevet 1. desember 2008 Forfatter #6 Del Skrevet 1. desember 2008 Litt seint å få svar nå kanskje, men jag lager en lomme av alu-folien og har i kylling, potet, gulerøtter, purre, salt, pepper og fløte. Må steke i en times tid da.... Takk for alle tipsene mange gode forslag som jeg får prøve senere Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 1. desember 2008 #7 Del Skrevet 1. desember 2008 Skal lage kyllingfiltet i alu-folie i dag. Oppskriften er fra Jamie Oliver: kyllingfilet, hvite bønner, purre, fløte og hvitvin, samt krydder legges i folien og stekes i ca 25 minutter på 220 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå