Gjest Gjest_Kari_* Skrevet 26. november 2008 #1 Skrevet 26. november 2008 Hei! Jeg skal lage litt diverese sorter konfekt til jul, og gi bort til venner og familie. Lurer derfor på om noen har noen tips til glass/esker jeg kan legge konfekten i? Har funnet noen fine glass på Åhlens, men passer best hvis man bar skal ha 1 type konfekt i. Skal jo lage flere sorter, så er kanskje best med esker? Alle tips tas imot med takk:)
Scorpina Skrevet 26. november 2008 #2 Skrevet 26. november 2008 Er vel kanskje ikke konfekt i så måte; men ett år laga jeg 'appelsinstriper' dyppa i sjokolade. Skar bort skallet (passa på å ikke få med det hvite på appelsinen) i passe tykke 'strimler'. Kokte de så i sukkerlake, la til tørking og dyppa i smelta sjokolade. Namme!
Tropehus Skrevet 26. november 2008 #3 Skrevet 26. november 2008 Slike appelsikkonfekter er gode Scorpina, men det var vel ikke oppskrifter trådstarter spurte om? Jeg har også vært å sett på Åhlens, Hemtex, Granit osv. Jeg har ganske mange som skal få, så jeg ville finne noe som var ganske rimelig. Jeg kjøpte noen fine kakebokser med julemotiv på Nille, de koster 10 kroner stykket. Kanskje litt mye å fylle hele med konfekt, så legger julekaker i halvparten(en sort ingen andre har) og konfekten pakket i en cellofanpose i den andre halvparten.
Gjest Gjest_Kari_* Skrevet 26. november 2008 #4 Skrevet 26. november 2008 Kakeboks var jo en kjempegod ide!! Da skal jeg på Nille imorgen og se på dem:) Tusen takk! Og takk for oppskrift også, den høres veldig god ut;)
Gjest Skrevet 26. november 2008 #5 Skrevet 26. november 2008 Ikea har slike små glass med lokk som kan pyntes. http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40065867 Koster jo ikke så mye pr glass heller, og de finnes i en større str også.
Tropehus Skrevet 26. november 2008 #6 Skrevet 26. november 2008 De er fine de, men det var de jeg brukte i fjor. Så derfor ble det kakebokser på meg i år. De kan jo mottakeren bruke senere selv også.
Gjest Gjest Skrevet 27. november 2008 #7 Skrevet 27. november 2008 Er vel kanskje ikke konfekt i så måte; men ett år laga jeg 'appelsinstriper' dyppa i sjokolade. Skar bort skallet (passa på å ikke få med det hvite på appelsinen) i passe tykke 'strimler'. Kokte de så i sukkerlake, la til tørking og dyppa i smelta sjokolade. Namme! Er det skallet man spiser da? *dum*
Tropehus Skrevet 27. november 2008 #8 Skrevet 27. november 2008 Skallet man spiser ja. Akkurat som bitene i appelsinmarmelade.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå