Gå til innhold

Champinjongstuing


prudence_88

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pleier å bruke nåke lignande som står bakpå papirposane til sopp:

400-500 gram sopp skjært i skiver

Litt hakka småløk, purre osv, det du lika

2ss smør

2ss kveitemjøl

2ss soyasaus

3-5dl fløyte

2ss creme fraiche

salt

pepper

Sopp og løk fresast i smør på middels sterk varme, salt og pepr litt, tilsett mjølet og bland godt inn. Rør godt og spe med fløyte(du velge sjøl om du vil ha den veldig tjukk eller ikkje, eg pleier igrunn berre bruke 3dl) Det heile kokast opp og trekkast i 5-10 min. Smak til med soyasaus, og creme fraiche heilt mot slutten.

Veldig enkelt igrunn, for ikkje å snakke om himmelsk godt! Spesielt til biff:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pleier å bruke nåke lignande som står bakpå papirposane til sopp:

400-500 gram sopp skjært i skiver

Litt hakka småløk, purre osv, det du lika

2ss smør

2ss kveitemjøl

2ss soyasaus

3-5dl fløyte

2ss creme fraiche

salt

pepper

Sopp og løk fresast i smør på middels sterk varme, salt og pepr litt, tilsett mjølet og bland godt inn. Rør godt og spe med fløyte(du velge sjøl om du vil ha den veldig tjukk eller ikkje, eg pleier igrunn berre bruke 3dl) Det heile kokast opp og trekkast i 5-10 min. Smak til med soyasaus, og creme fraiche heilt mot slutten.

Veldig enkelt igrunn, for ikkje å snakke om himmelsk godt! Spesielt til biff:)

Tusen takk=0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...