prudence_88 Skrevet 25. november 2008 #1 Del Skrevet 25. november 2008 Hei noen som har en oppskrift på Champinjongstuing? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Red headed girl Skrevet 25. november 2008 #2 Del Skrevet 25. november 2008 Pleier å bruke nåke lignande som står bakpå papirposane til sopp: 400-500 gram sopp skjært i skiver Litt hakka småløk, purre osv, det du lika 2ss smør 2ss kveitemjøl 2ss soyasaus 3-5dl fløyte 2ss creme fraiche salt pepper Sopp og løk fresast i smør på middels sterk varme, salt og pepr litt, tilsett mjølet og bland godt inn. Rør godt og spe med fløyte(du velge sjøl om du vil ha den veldig tjukk eller ikkje, eg pleier igrunn berre bruke 3dl) Det heile kokast opp og trekkast i 5-10 min. Smak til med soyasaus, og creme fraiche heilt mot slutten. Veldig enkelt igrunn, for ikkje å snakke om himmelsk godt! Spesielt til biff:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prudence_88 Skrevet 25. november 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 25. november 2008 Pleier å bruke nåke lignande som står bakpå papirposane til sopp: 400-500 gram sopp skjært i skiver Litt hakka småløk, purre osv, det du lika 2ss smør 2ss kveitemjøl 2ss soyasaus 3-5dl fløyte 2ss creme fraiche salt pepper Sopp og løk fresast i smør på middels sterk varme, salt og pepr litt, tilsett mjølet og bland godt inn. Rør godt og spe med fløyte(du velge sjøl om du vil ha den veldig tjukk eller ikkje, eg pleier igrunn berre bruke 3dl) Det heile kokast opp og trekkast i 5-10 min. Smak til med soyasaus, og creme fraiche heilt mot slutten. Veldig enkelt igrunn, for ikkje å snakke om himmelsk godt! Spesielt til biff:) Tusen takk=0) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå