Gå til innhold

Tine kesam


@lfa

Anbefalte innlegg

Noen som har prøvd dette? (idiotisk reklame, foressten....)

I så fall, hva bruker dere det til?

Og hva smaker det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jepp! (Enig, teit reklame.)

Bruker det der jeg ellers ville brukt rømme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde den i pastasalat.. Blandet den med gresk dressing ( pulver) og helte over pastasalaten..

Å FY.... Smaken var PYTON!!! :sjokk:

Så jeg kommer ikke til å kjøpe det igjen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det var helt greit jeg. Ikke den det står mager på, den var ikke så god.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var den jeg prøvde.. Å det var så stygg smak jeg skylte pastasalaten i en sil for å klare å spise den...

Jeg er langt fra kresen..

Men det kan ha med at jeg blandet den også da, at det forsterket en vond smak..

Ikke vet jeg, men vondt var det... :wink:

Reklamen er forresten idiotisk. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blanda den med sånn pulver jeg også, bare at det var sommerdressing. hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ok... da kjøper jeg i alle fall ikke mager....

Har egentlig ikke lyst til å prøve en gang, får litt "dårlig reklame, dårlig produkt-følelse" når jeg ser teite reklamer... :lol:

Men den ikke-magre, da...

Er det bedre enn rømme (hvis man blander i dressing), eller bør man holde seg til rømmen... ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg brukte kesam (ikke den magre) ved siden av ovnsstekt laks i går. Jeg rørte den opp med litt salt, pepper, sitronpepper og litt urtekrydder, og det var faktisk nydelig.

Ellers har jeg lagd de kesamlappene som det står oppskrift på i Tineheftet om kesam. Da brukte jeg den magre kesamen, og det gikk fint. Disse lappene minner litt om sveler, men har en annen,litt løsere, konsistens. Jeg synes disse var veldig gode, enten med syltetøy eller bare smør og sukker.

Som kald saus vil jeg tro den vanlige varianten gjør seg bedre enn den magre, da den magre er skarpere i smaken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bland i litt hvitløk, basilikum blader, pepper og litt olivenolje.

Namme! Det blir knallgod dressing, det!!! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jamila

Og i ostekake (!)

Byttet ut rømme med vanlig kesam, det syns jeg ble veldig bra.

Har også brukt lett-Kesam i stedet for rømme til tacos, det var et godt alternativ.

Tror jeg må prøve dressingen din MarianneE, høres mmmm ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde den i pastasalat.. Blandet den med gresk dressing ( pulver) og helte over pastasalaten..

Å FY.... Smaken var PYTON!!! :sjokk:

Så jeg kommer ikke til å kjøpe det igjen..

Kesam er ganske nøytral på smak og litt syrlig, og kan minne litt om rømme. Jeg mistenker at det var dressing-pulveret ditt som gjorde at det smakte pyton ;-) Lag heller frisk dressing selv med Kesam som base.

Kesam egner seg utmerket i drressinger, i potetsalat, i quiche etc.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor finer man kesam? Har ikke sett det i butikkene.. Har sett og sett..

Kanskje en idé å få sjekket linsene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

I gamle dager - da jeg bakte gulrotkake fra bunnen og alltid startet med å rive gulrøtter i stedenfor å åpne pakken og blande i en bolle... DA smurte jeg kesam på toppen av kaken. I steden for den smørkremen som er i pakkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor finer man kesam? Har ikke sett det i butikkene.. Har sett og sett..

.

Nei det er ikke lett å finne. Har sett i rømme-hyllene jeg også men så handler jeg stort sett på rema 1000, rimi, prix o.l Har det en sammenheng?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...