Gå til innhold

Kambodsja og Vietnam på sommeren


Vibi

Anbefalte innlegg

.. er det noen som har erfaringer med det, med tanke på været og liknende. Vet at det er varmt, men regner det for mye?

Var selv i Thailand, Malaysia, Singapore og Indonesia sommeren for noen år siden, og siden det er midt i regntiden regner det jo noe på ettermiddagen, men det kom mest som tropiske skurer som ga seg etter noen minutter.

Vil det fortone seg annerledes i Kambodsja og Vietnam.

Tenker meg til Siem Reap i Kambodsja, men er ikke helt sikker på hvor vi skal dra i Vietnam. Noen forslag? Vi ønsker oss fine strender og pent vær! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Var i Vietnam og Kambodsja i hele juli for noen år siden. Det var varmt og godt, men det var litt regn i blant- aldri lenge om gangen, litt sånn som du beskrev.

Vi reiste via Singapore, Ho Chi Minh, Phnom Penh, Siem Reap, Dalat, Nha Trang, Hanoi (+ Halong Bay) og deretter Singapore igjen. Kjempetur, men ville kanskje droppet Dalat. Rakk heller ikke alt vi ville, men har hørt at Hue er veldig spennende. Halong Bay var fantastisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var (blant annet) i Vietnam og Kambodsja i juni i år. Været var bra - veldig lite regn og ikke altfor varmt - 25-30 grader, bortsett fra i Sentral-Vietnam der det var 35 grader. Tror vi hadde 3-4 korte ettermiddagsskurer på 3 uker. Vi så på nyhetene noen uker etter at vi kom hjem var det storflom og stormer, så været endret seg litt senere på sommeren. Dette var vi klar over, så derfor valgte vi å reise i juni når været skulle være "tryggere". Men vi hadde en del overskyet vær. For oss: heldigvis, ettersom vi ikke skulle ligge på strendene...

Vi hadde følgende reiserute i Vietnam: Hanoi-Halong Bay (to dagers cruise)-Hue-Hoi An-Danang. Helt fantastisk alt sammen, bortsett fra Danang. Kan virkelig anbefales. Vi droppet Sør-Vietnam etter anbefalinger, og er veldig glad for at vi prioriterte Nord- og Sentral-Vietnam når vi først ikke hadde tid til alt. Vi lå på "stranden" bare på cruise i Halong Bay ettersom var vi der for opplevelsene. Men China Beach utenfor Danang og strendene mellom Hue og Hoi An var utrolig flotte!!

I Kambodsja var vi kun i Siem Reap-området, dvs i Angkor. Var der i 3 dager - helt fantastisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...