Gjest food Skrevet 23. november 2008 #1 Del Skrevet 23. november 2008 Skal steke ribbe for første gang. Fant oppskrift på ribbe som først blir marinert et døgn i rødvin, gløgg og appesinjuice - syns det så kjempespennende ut og har lyst å prøve - noen som har smakt lignende? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 24. november 2008 #2 Del Skrevet 24. november 2008 Nammmm, kan du dele oppskriften med oss? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
charley Skrevet 24. november 2008 #3 Del Skrevet 24. november 2008 Nammmm, kan du dele oppskriften med oss? ja den oppskriften vil jeg også gjerne ha hørtes god ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest food Skrevet 24. november 2008 #4 Del Skrevet 24. november 2008 Den ligger på Aperitif som "julekrydret ribbe" - jeg syns det ser spennende og godt ut. Tenkte det kunne smake med blomkålpure til i tillegg til det tradisjonelle tilbehøret (mannen er ikke så glad i kålrotstappe). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå