Gjest food Skrevet 23. november 2008 #1 Skrevet 23. november 2008 Skal steke ribbe for første gang. Fant oppskrift på ribbe som først blir marinert et døgn i rødvin, gløgg og appesinjuice - syns det så kjempespennende ut og har lyst å prøve - noen som har smakt lignende?
Rosenrød Skrevet 24. november 2008 #2 Skrevet 24. november 2008 Nammmm, kan du dele oppskriften med oss?
charley Skrevet 24. november 2008 #3 Skrevet 24. november 2008 Nammmm, kan du dele oppskriften med oss? ja den oppskriften vil jeg også gjerne ha hørtes god ut
Gjest food Skrevet 24. november 2008 #4 Skrevet 24. november 2008 Den ligger på Aperitif som "julekrydret ribbe" - jeg syns det ser spennende og godt ut. Tenkte det kunne smake med blomkålpure til i tillegg til det tradisjonelle tilbehøret (mannen er ikke så glad i kålrotstappe).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå