Gå til innhold

Maizenamel - majsstivelse som jevning i saus


Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøver å legge opp kostholdet med fokus på minst mulig unødvendige kalorier og karbohydrater.

Spiser mye kylling og fisk, og prøver å variere sausen som er til.

Pleier å riste opp skummet melk og maizenamel i ett glass med lokk , før jeg koker opp i en liten kasserolle og tilsetter ev. litt olje og godt krydder eller buljong. Har en forestilling om at dette er sunnere enn ferdigsaus, og saus basert på hvetemel og smør.

Noen som kan svare på om tesen min er riktig, eller om jeg bare lurer meg selv her? :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest_honey bee_*
Skrevet
Prøver å legge opp kostholdet med fokus på minst mulig unødvendige kalorier og karbohydrater.

Spiser mye kylling og fisk, og prøver å variere sausen som er til.

Pleier å riste opp skummet melk og maizenamel i ett glass med lokk , før jeg koker opp i en liten kasserolle og tilsetter ev. litt olje og godt krydder eller buljong. Har en forestilling om at dette er sunnere enn ferdigsaus, og saus basert på hvetemel og smør.

Noen som kan svare på om tesen min er riktig, eller om jeg bare lurer meg selv her? :)

Du lurer ikke deg selv.Maizena er glutenfritt og et mye bedre alternativ enn hvetemel som jevning.Gluten er roten til mye vondt!!!Jeg har kuttet gluten fullstendig og har fått et nytt liv etter år med vektproblemer :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...