Gjest Gjest_Heidi_* Skrevet 20. november 2008 #1 Del Skrevet 20. november 2008 Vi skal ha fest og alle skal ha med litt tapas hver, noen tips til hva vi skal ha med? Har aldri hatt tapas før, så takknemlig for svar:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nam nam Skrevet 20. november 2008 #2 Del Skrevet 20. november 2008 Mine forslag: - godt brød med hjemmelaget aioli - god skinke (parma, serrano...) - hvitvinsdampede blåskjell - små kjøttboller i tomatsaus - dadler surret i bacon - chorizo (god og sterk pølse, bare til å dele i biter og surre raskt i en panne før servering) - oliven - små poteter, gjerne med aioli til - kamskjell - potetomelett - små spyd med kjøtt (kan bruke både lam, svin og okse) - sopp av noe slag. Enten bare stekt sopp (hele), eller f.eks. fylt med ost eller med serrano rundt) - stekt/grillet asparges - tomatsalat - grønn salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sixx Skrevet 20. november 2008 #3 Del Skrevet 20. november 2008 Vi skal ha fest og alle skal ha med litt tapas hver, noen tips til hva vi skal ha med? Du kan ta med meg, for jeg er veldig glad i tapas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marsy Skrevet 25. november 2008 #4 Del Skrevet 25. november 2008 Kjøttboller i tomatsaus er veeeldig godt Det kan du fint lage selv. Jeg tar kjøttdeig, og har oppi raspet løk, hakket hvitløk, pepper, kayennepepper, og litt tomatjuice. Bland det sammen, og klem sammen deig i passe store boller. Brun i panne. Tomatsausen: surr løk og grønn paprika i en panne. Hell over hermetiske tomater. Ta på litt sukker. Deretter smaker du deg frem med salt og pepper. -------------------------- Lakseruller Dette fungerer best på firkantete lefser/lumper. Smør snøfrisk på lefsene. Legg på skiver med røkt laks/ørret. Rull sammen, skjær i passende biter, og fest kanten med en tannpirker. Sett dem på et fat på høykant og pynt hver rull med knall rød lodderogn og litt dill. Veldig lett, men er godt og ser fantastisk ut! ---------------------- Kyllingspyd: Skjær kyllingfilet på langs i skiver. Legg i marinade over natten/ i noen timer. Når de skal stekes trer du dem på spyd (sikksakk, hvis du skjønner) først. Supersaftige, og kan fint lages dagen før. ----------------------- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå