Gå til innhold

Skravletråd 2009


Mirabella83

Anbefalte innlegg

Glemte Ilja**, ikke lenge igjen for deg heller.

:ler: Jeg lever gjennom andre når det gjelder flere barn, sikkert derfor jeg har så god oversikt ;) Bare koselig å lese om dere alle sammen :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, du har gaske god kontroll, aricept. Koselig at du følger med da. :)

Her i huset er gutten fortsatt ikke helt frisk. Han er feberfri, men matlysten er på bånn. En halv skive til frokost. Det er lite til han å være. Det dumme med at han er syk nå, er at vi har ENDELIG fått en helg med NYDELIG vær. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidlig sommer stemmer bra, Aricept, du er oppmerksom :) Jeg er 27 uker på vei nå, babyen kommer midten-slutten av juni. Tiden har fløyet i dette svangerskapet, etter at vi kom oss velberget forbi 12 uker. De første 12 ukene er for meg veldig lange, å vente på om det blir noe av mens man holder pusten litt.

Jeg fikk SVF første gang helt på slutten, så denne gang går jeg på blodtynnende medisin og har hatt en ekstra UL i uke 24 for å se på blodflyt gjennom vener som forsyner livmor, gjennom morkake, og navlestreng. Og størrelse på barnet. Hvis det er litt lite næring som slipper gjennom, så vil barnet vokse mindre. De fant at barnet var normal størrelse, men litt motstand i ene venen i lysken, skal være helt åpent. Så ny UL uke 30.

Få høre mer om sykehustassen da, om det går fremover?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

E har det bare bra her på sykehuset ;)

Nå har han ikke fått smertestillende siden halv to inatt, og ser ut til at det går bare fint, noe som tyder på at det også gror bra ;)

Skal forhøre meg litt med neste sykepleier som går på vakt ang røntgenbildene - for noen må da ha skrevet en rapport på hvordan de så ut.

(dagsykepleierene er litt mer stressa enn de på kveldsvakt, det er stappet fullt her av masse andre unger også, så vil ikke mase).

Dette blir den siste natta mi her, og så tar mannen over.

Jeg gleder meg voldsomt til å komme hjem, sove i min egen seng og leve et "normalt" liv igjen, men gruer meg til å være hjemme alene og borte fra gutta mine. Heldigvis bor vi, og jobber jeg ikke langt fra sykehuset, så det er bare å ta svippturen innom etter endt arbeidsdag etc.

Edit: nå kom det nettopp en lege innom og sa at bildene hadde sett veldig bra ut, og at de skal ta et møte på mandag morgen om planene videre ;)

Endret av Soon
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt og høyre at det går bra med E, Soon.

Tru om Honesty har født no - lenge sida ho har vore her, er det ikkje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Honesty fikk en liten gutt i natt ;)

Rakk såvidt frem til sykehuset, så han hadde det visst travelt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Unknown

Gratulerer til Honesty :blomst:

Fikk litt frysninger :)

Blir for tiden stadig minnet på at min fødsel faktisk ikke er så langt unna, selv om jeg tror det selv.

Så bra at det gror fint, Soon. Håper dere slipper å være der så alt for lenge!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk, alle sammen. :)

Jeg linker like godt til det jeg skrev i den andre tråden. Nå er vi kommet hjem, etter en overnatting på barselhotellet. Nok er nok, og skulle noe være uklart, er sykehuset fem minutter unna med bil, og dessuten må vi inn igjen for blodprøver og legekontroll i morgen formiddag.

Lillebror sover endelig, for til nå har han vært ekstremt opptatt av å henge i puppen. Han er nok sulten etter en uke ekstra inni magen. Nå håper jeg melken melder seg for fullt raskt, men jeg tror nesten det.

Storsøster har vært sammen med besteforeldrene i helga, men var på besøk hos oss i går. Hun var helt over seg over lillebror, og det var utrolig rørende å se. Det som var mer hjerteskjærende, var at hun fikk panikk og gråt hysterisk da hun skjønte at mamma og lillebror ikke skulle bli med hjem, men bli over. Hun gråt, og var helt utrøstelig. Fra den fronten er vi vant til kjefting og rasing, så dette var helt nye takter, og jeg hadde skikkelig klump i halsen. :tristbla: Mannen dro senere hjem for å legge henne så hun skulle få litt stabilitet i hverdagen, og hun hadde visst sovet fint hele natten.

Nå er hun på besøk hos familie sammen med besteforeldrene, men kommer hjem før sengetid, så da kan hverdagen starte igjen. Det hele har gått så fort at jeg tror det tar en stund før jeg lander og skjønner hva som har skjedd. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt hun er glad for lillebror i det minste. Vi er veldig spent på hvordan G kommer til å reagere. Skjønner det var vondt når hun reagerte med gråt da. Godt at hun uansett sovnet greit og fikk sove godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var en liten gutt med dårlig tid ja. To timer høres ut som en drøm! Håper alt går seg til Honesty.

Vi har hentet valp i dag. Såå liten, søt og nydelig. Og lillegutt er i hundre. Skummelt, men samtidig så moro! Og slitsomt for oss med å passe på begge to. Føles nesten som å få en baby i hus :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koselig å høre om storesøster og lillebror, Honesty :jepp:

Jeg er nå hjemme igjen, mens mannen er hos E på sykehuset - jeg felt en tåre da jeg dro for det blir rart uten de to her hjemme.

Deilig å komme hjem, har fått gjordt dagligdagse ting som vaske klær, sitte i sola på verandaen (himmelsk :) ), lagd min egen mat etc.

Men fikk høre fra papsen at E gråter etter mamma og det er ikke så veldig stas, håper han roer seg og søker trøst i pappan - men hjerteskjærende er det jo uansett.

Spent på sykehusmøtet i morra :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...