Scorpina Skrevet 24. november 2008 #21 Del Skrevet 24. november 2008 Mange gode forslag her mht tilbehør til en ellers litt kjedelig fiskepudding ..men det slår ikke tilbehøret min bestefar brukte å ha til fiskeboller i hvitsaus; blåbærsyltetøy!!!! :dåne: Kan dere tenke dere den fargen?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 24. november 2008 #22 Del Skrevet 24. november 2008 (endret) En klatt tyttebærsyltetøy på stekt pudding med bechamelsaus, er bare prikken over sausen. Gjerne kombinert med noen knuste einebær i sausen. Da blir det villfiskepudding... Nei, nei, nei Ketchup. Skiver av fiskepudding på ferske rundstykker med ketchup:) Samme med fiskekaker. Nei, nei, nei Majones blandet med ketchup, og litt finhakket sylteagurk, og kanskje litt persille-, dill- eller gressløksmør. Ellers enig hva angår ferske rundstykker og sånn... Endret 24. november 2008 av Kamikatze Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bartenina Skrevet 19. september 2011 #23 Del Skrevet 19. september 2011 Ser dette er en gammel tråd, men bare MÅ dele mammas geniale tilbehør... Pisk krem og vend i revet gulrot. NAMMENAMMENAM!!!!! Kokte poteter og litt smør er det vi bruker ved siden av :-) NYDELIG GODT! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fjosa Skrevet 19. september 2011 #24 Del Skrevet 19. september 2011 Stekt i skiver, med hjemmelaget potetmos, ratatouille og en rømmeklatt. Til fiskekaker også selvsagt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #25 Del Skrevet 19. september 2011 Ser dette er en gammel tråd, men bare MÅ dele mammas geniale tilbehør... Pisk krem og vend i revet gulrot. NAMMENAMMENAM!!!!! Det hørtes desverre ikke godt ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #26 Del Skrevet 19. september 2011 Du MÅ ha hvit saus, og så kan du steke den og da smaker den muligens bedre, sist gang jeg tilberedte fiskepudding måtte jeg ut å spy, men tror det var fordi jeg har jobbet på fiskefabrikk og blitt traumatisert av karene med fiskeinnvoller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #27 Del Skrevet 19. september 2011 ikke kar som i menn men de svære dingsene de kaster innvoller og andre rester i:( Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest grønnfi Skrevet 19. september 2011 #28 Del Skrevet 19. september 2011 Skjær puddingen i skiver. Dypp i piska egg og så i griljermel. Steik og server med Hollandaisesaus kokte poteter og tomatsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #29 Del Skrevet 19. september 2011 ikke kar som i menn men de svære dingsene de kaster innvoller og andre rester i:( Så hyggelig av deg å dele dette med oss andre i en tråd som handler om mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #30 Del Skrevet 19. september 2011 unnskyld for at jeg ble traumatisert på fiskefabrikken og brakte det inn i mat tråden deres Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå