Gjest Gjest_linda_* Skrevet 13. november 2008 #1 Del Skrevet 13. november 2008 Jeg sliter litt med kremen til suksessterten. Får den ikke så gul og luftig som bakeriene sine Noen som vet hvordan man får det til? En annen ting: skal kremen gis et raskt oppkok eller skal den ikke nå kokepunktet i det hele tatt? Og uansett, når det står svak varme i oppskriften, hva vil det egentlig si? 1,2,3 eller 4 (av 10) Og hvor lang tid bruker man ca. til kremen er tykk? Noen som kan hjelpe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miss Skrevet 13. november 2008 #2 Del Skrevet 13. november 2008 Jeg lar den koke litt slik at den tykkner og visper/rører kraftig mens den er i kjelen på plata,viktig at det ikke brenner seg i bunn. Settes ut til kjøling og går gjevnlig ut og visper i den mens den avkjøles. Visper inn smøret når den er blitt "lunken" viktig at den ikke er for varm,da blir kremen flytende. kan stå kjørlig til neste dag eller smøres på kaken. varmen er det viktigste at den er godt avkjølt når smøret røres inn,j bruker en visp!!! lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Pia_* Skrevet 13. november 2008 #3 Del Skrevet 13. november 2008 Jeg lar den koke litt slik at den tykkner og visper/rører kraftig mens den er i kjelen på plata,viktig at det ikke brenner seg i bunn. Settes ut til kjøling og går gjevnlig ut og visper i den mens den avkjøles. Visper inn smøret når den er blitt "lunken" viktig at den ikke er for varm,da blir kremen flytende. kan stå kjørlig til neste dag eller smøres på kaken. varmen er det viktigste at den er godt avkjølt når smøret røres inn,j bruker en visp!!! lykke til Vi gjør det litt omvendt vi... Jeg har lært, og erfart, at kremen ikke skl kokei det hele tatt. Den skal heller stå på mellomvarme, like før kokepunktet, en god stund. For luftighet er det viktig å vispe mye, gjerne med en stor visp. Visp kremen på varmen til den er tykk nok. Det lønner seg å ha et tykkbunnet kokekar. Pia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nn Skrevet 16. november 2008 #4 Del Skrevet 16. november 2008 Det viktigste for å få til en vellykket og stiv krem er å varme opp alt sakte. Det er alfa og omega. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_linda_* Skrevet 17. november 2008 #5 Del Skrevet 17. november 2008 Takk for svar Nå tror jeg jeg vet hva som skal til, og neste gang skal jeg vispe kremen mens den tykner i kasserollen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå