ringblomst Skrevet 12. november 2008 #1 Del Skrevet 12. november 2008 Har ikke lagd pai mer enn 3-4 ganger, men hver gang har jeg lagd med bacon/skinke og champignon/kantarell. Har også masse grønt krydder i, så paien får fin farve. Serverer alltid en grønn salat ved siden av. Hva med dere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 12. november 2008 #2 Del Skrevet 12. november 2008 Purre, chèvre og valnøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 12. november 2008 #3 Del Skrevet 12. november 2008 Potet, purre, hvitløk og tomater. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Deception Skrevet 12. november 2008 #4 Del Skrevet 12. november 2008 Jeg er for tiden tilhenger av pai med spinat, gorgonzola, pinjekjerner og lyse rosiner. Tidligere har jeg også laget pai med tunfisk, svarte oliven, hvitløk og soltørket tomat, og med fetaost og brokkoli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest NiChia Skrevet 12. november 2008 #5 Del Skrevet 12. november 2008 Skinke og brokkoli går det mest i her Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. november 2008 #6 Del Skrevet 12. november 2008 kylling og purreløk er det som er mest populært hos oss. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solsikke Skrevet 12. november 2008 #7 Del Skrevet 12. november 2008 Her går det i grønnsakspai med f.eks spinat, fetaost, tomat, purre. Eller noen ganger med brokkoli, champignon, squash... bruker det jeg har! Kjempegodt er det uansett! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå