Gå til innhold

Hva slags pai lager du oftest?


ringblomst

Anbefalte innlegg

Har ikke lagd pai mer enn 3-4 ganger, men hver gang har jeg lagd med bacon/skinke og champignon/kantarell. Har også masse grønt krydder i, så paien får fin farve. Serverer alltid en grønn salat ved siden av.

Hva med dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Deception

Jeg er for tiden tilhenger av pai med spinat, gorgonzola, pinjekjerner og lyse rosiner. Tidligere har jeg også laget pai med tunfisk, svarte oliven, hvitløk og soltørket tomat, og med fetaost og brokkoli. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Solsikke

Her går det i grønnsakspai med f.eks spinat, fetaost, tomat, purre. Eller noen ganger med brokkoli, champignon, squash... bruker det jeg har! Kjempegodt er det uansett! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...