Gå til innhold

Hva slags pai lager du oftest?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har ikke lagd pai mer enn 3-4 ganger, men hver gang har jeg lagd med bacon/skinke og champignon/kantarell. Har også masse grønt krydder i, så paien får fin farve. Serverer alltid en grønn salat ved siden av.

Hva med dere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Potet, purre, hvitløk og tomater.

Gjest Deception
Skrevet

Jeg er for tiden tilhenger av pai med spinat, gorgonzola, pinjekjerner og lyse rosiner. Tidligere har jeg også laget pai med tunfisk, svarte oliven, hvitløk og soltørket tomat, og med fetaost og brokkoli. :)

Skrevet

kylling og purreløk er det som er mest populært hos oss. :)

Gjest Solsikke
Skrevet

Her går det i grønnsakspai med f.eks spinat, fetaost, tomat, purre. Eller noen ganger med brokkoli, champignon, squash... bruker det jeg har! Kjempegodt er det uansett! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...