gard Skrevet 5. november 2008 #1 Del Skrevet 5. november 2008 Hei Jeg fant en oppskrift på denne kaffe'en i et matblad. Det ser ut som dette er en kaffe som blir servert i Valle D'Aosta regionen nord i Italia. Man varmer opp espresso sammen med rødvin, grappa, sukker, sirton og appelsinskall. Så etter det jeg forstår blir det en slags gløgg. Noen som har smakt det? Er det verdt å lage for å smake? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 5. november 2008 #2 Del Skrevet 5. november 2008 Hei Jeg fant en oppskrift på denne kaffe'en i et matblad. Det ser ut som dette er en kaffe som blir servert i Valle D'Aosta regionen nord i Italia. Man varmer opp espresso sammen med rødvin, grappa, sukker, sirton og appelsinskall. Så etter det jeg forstår blir det en slags gløgg. Noen som har smakt det? Er det verdt å lage for å smake? det hørste litt godt ut og litt ekkelt ut. må være litt av en smaksbombe i alleafall.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå