Gå til innhold

Rasisten!


Gjest lvl12troll

Anbefalte innlegg

Gjest lvl12troll

Jeg ser at det har vært mye prat om rasisme her på KG. Det virker som hele rasistbegrepet er under diskusjon så jeg slenger inn en liten påmindelse om § 135a.

"§ 135a i den norske straffeloven kalles for rasismeparagrafen. Paragrafen ble innført i 1970 og forbyr diskriminerende og hatefulle offentlige ytringer og symboler på grunn av hudfarge, etnisitet, nasjonalitet, religion eller seksuell legning. Paragrafen dreide seg først om hatefulle ytringer rettet mot folk med annen etnisk bakgrunn, men har senere blitt endret og utvidet flere ganger."

Nå ser jeg at Lars Gule har klart å hisse på seg noen muslimer igjen. Det hele startet med «Islams elendighet», i Klassekampen, 11. oktober (ikke på nett). Kanskje blir verden bedre uten ekspertisen til fordomsfulle og misvisende eksperter som Lars Gule?

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/10/26/551574.html

Eller er det Iffit Z. Qureshi som definitivt bør lære seg at innvandrerbakgrunn og muslimsk navn ikke gir noe carte blanche til å skrive tull om (enkelte) nordmenns og andres holdninger til innvandrere og islam - og å tro at det skal bli tatt på alvor.

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/10/28/551823.html

:jepp: hmmmm ..... Hva mener KG menigheten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...