MarianneE Skrevet 6. oktober 2008 #1 Skrevet 6. oktober 2008 Kjøpte en brett med ferdigkuttet chorizo i skiver idag. Planen er å lage risotto med b.la chorizo i morgen, men hva gjør jeg med den? Blander den bare inn i risottoen? Steker den i panna? Hjelp?
Nilma Skrevet 6. oktober 2008 #2 Skrevet 6. oktober 2008 Siden det er ferdigkuttet chorizo regner jeg med at det er spekepølsevarianten du har, så den trenger jo egentlig ikke noen varmebehandling. Men du kan frese den raskt i en stekepanne for å få den litt sprø om du vil, og så blande den inn i risottoen, eller bare strø den over, like før servering. Jeg ville ikke latt den koke med, da er jeg redd den blir tørr og "utkokt".
Gjest Gjest Skrevet 6. oktober 2008 #3 Skrevet 6. oktober 2008 Det funker greit å steke ferdigkuttet/spekechorizo også, jeg har i hvert fall gjort det flere ganger fordi det er det eneste de selger der jeg bor. Den trenger ikke steke så lenge - og bruk stekefettet, det blir ganske mye av det, og det gir kjempegod smak til risottoen (eller til supper etc).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå