Gå til innhold

Et spørsmål om chorizo


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte en brett med ferdigkuttet chorizo i skiver idag.

Planen er å lage risotto med b.la chorizo i morgen, men hva gjør jeg med den?

Blander den bare inn i risottoen?

Steker den i panna?

Hjelp?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Siden det er ferdigkuttet chorizo regner jeg med at det er spekepølsevarianten du har, så den trenger jo egentlig ikke noen varmebehandling. Men du kan frese den raskt i en stekepanne for å få den litt sprø om du vil, og så blande den inn i risottoen, eller bare strø den over, like før servering. Jeg ville ikke latt den koke med, da er jeg redd den blir tørr og "utkokt".

Skrevet

Det funker greit å steke ferdigkuttet/spekechorizo også, jeg har i hvert fall gjort det flere ganger fordi det er det eneste de selger der jeg bor. Den trenger ikke steke så lenge - og bruk stekefettet, det blir ganske mye av det, og det gir kjempegod smak til risottoen (eller til supper etc).

Skrevet

Takk for hjelpen!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...