marsy Skrevet 6. oktober 2008 #21 Skrevet 6. oktober 2008 Kan forøvrig anbefale alle Nigellas kokebøker, de har fantastiske oppskrifter på kaker og desserter (og selvfølgelig mye annet rart). Jeg har mange kokebøker, men hennes der de jeg uten tvil har brukt mest!
Gjest milana Skrevet 6. oktober 2008 #22 Skrevet 6. oktober 2008 Tilbehør til sjokolademousse: Jeg pleier å lage en slags appelsinsalat til. Da skjærer jeg appelsin i fileter, (dvs skjærer bort det "hvite" mellom båtene, slik at jeg bare har appelsinkjøttet), så koker jeg appelsinjuice med litt sukker og frøene fra en halv vaniljestang. Avkjøler væsken, og blander appelsinfiletene i. Det smaker friskt og godt sammen med moussen. :-)
Gjest Eurydike Skrevet 6. oktober 2008 #23 Skrevet 6. oktober 2008 Tilbehør til sjokolademousse: Jeg pleier å lage en slags appelsinsalat til. Da skjærer jeg appelsin i fileter, (dvs skjærer bort det "hvite" mellom båtene, slik at jeg bare har appelsinkjøttet), så koker jeg appelsinjuice med litt sukker og frøene fra en halv vaniljestang. Avkjøler væsken, og blander appelsinfiletene i. Det smaker friskt og godt sammen med moussen. :-) Og om man lager hvit sjokolademousse, er det veldig godt med tilsvarende salat av rosa grapefrukt.
prinsessa Skrevet 7. oktober 2008 #24 Skrevet 7. oktober 2008 Takk for svar. Da skal jeg jammen prøve denne snart.
billie Skrevet 8. oktober 2008 #25 Skrevet 8. oktober 2008 det er kansje litt off season men balsamicomarinerte jordbær med mascarponekrem er veldig godt!
Weleda Skrevet 8. oktober 2008 #26 Skrevet 8. oktober 2008 Lune hermetiserte pærer med smelta after eight-sjokolade oppå. Servèr med krem og dander litt sjokoladesaus rundt. Mynteblad på toppen. Nam... Hvordan lager du dette?
Gjest kokka Skrevet 8. oktober 2008 #27 Skrevet 8. oktober 2008 Du må fortelle oss hva du lagde, og hvordan det ble mottatt
Gjest Tanita Skrevet 8. oktober 2008 #28 Skrevet 8. oktober 2008 Hvordan lager du dette? Oppskrift her!
Gjest Marillia Skrevet 9. oktober 2008 #29 Skrevet 9. oktober 2008 Jeg (dvs Nigella) har en knallgod oppskrift på sjokolademousse som absolutt bør prøves. Jeg fikk skamros for den i helgen. Til 5 martini eller dessertglass 50 g smør 150 g marshmellow (kjøp de små, de smelter lettest) 200 g mørk sjokolade 60 cl kokende vann Ha ingrediensene i en kjele til det er smeltet. Sett til avkjøling. en putt fløte frø fra vaniljestang/vaniljeessens (et par ts) Visp fløten tilsatt vanilje til krem, ha i den avkjølte sjokoladeblandingen. Vend godt. Fordel moussen i porsjonsglass. Avkjøl minst 3 timer Serverer du den bare sånn, eller har du noe annet til? Og bruker du meierismør? Denne oppskriften høres bare rågod ut! Tror jeg må prøve denne.
billie Skrevet 9. oktober 2008 #30 Skrevet 9. oktober 2008 Serverer du den bare sånn, eller har du noe annet til? Og bruker du meierismør? Denne oppskriften høres bare rågod ut! Tror jeg må prøve denne. Jeg serverte den som den er. Du kan evnt raspe litt hvit sjokolade på toppen, eller servere med bringebær eller vaniljesaus.. Men helt ærlig, så er den så nydelig i seg selv at den trenger ikke noe mer. Jeg brukte faktisk margarin... Men det var kun fordi jeg glemte å handle godt smør. Så bruk skikkelig meierismør du.
Gjest Sinatra Skrevet 12. oktober 2008 #31 Skrevet 12. oktober 2008 I går lagde jeg nigellas sjokolademousse, og hadde bringebærsorbet og en dæsj vaniljekesam til. Jeg synes ikke moussen var så veldig god, den var så sterk liksom. Vannet den ut litt med kesam også før jeg satte den i kjøleskapet. Men sammen med sorbet og kesam så smakte det ganske godt da:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå