Gå til innhold

fryst hjemmelaget lasagne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har hjemmelaget lasagne i fryseren som jeg tenkte vi skulle ha til middag i dag. Må lasagnen tines før jeg setter den i ovnen, eller setter jeg den dypfryst i ovnen?

Skrevet

Bare å sette den fryst i ovnen, det skal ikke være noe problem.

Skrevet

Du kan fint sette den rett i ovnen, men jeg synes det blir best om den typen frossenmat tines først, ellers har det lett for å bli litt "soggy"/vått og klissete. Smak og behag...

Skrevet

Hvordan ble det? Jeg lager ofte lasagne og setter i fryseren, men jeg fryser den uten å steke den først. Det tar nemlig (magisk, men sant) kortere tid å steke en rå lasagne enn å varme opp en stekt lasagne.

Jeg pleier å ta den ut av fryseren og sette den i kjøleskapet kvelden før den skal være middag. Så går den nesten-tint eller tint i ovnen på 180 grader en drøy halvtime.

Skrevet

Hadde litt dårlig tid den dagen, så jeg rakk ikke å tine den helt. Putta lasagnen halvfryst/halvtint i ovnen. Det ble ihvertfall ganske bra.

Fryser du ned den "rå" lasagnen med ost på eller legger du på fersk ost før du putter den i ovnen?

Skrevet
Fryser du ned den "rå" lasagnen med ost på eller legger du på fersk ost før du putter den i ovnen?

Har på ost og bittelitt smør (små biter) før jeg putter hele greia i fryseren. Det er en av yndlings-kjappmiddagene våre, blir alltid bra :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...