gard Skrevet 3. september 2008 #1 Skrevet 3. september 2008 Hei Jeg skulle lage en spesiell rett her om dagen og jeg kjørte innom IKEA for å kjøpe en tagine...det er en spesiell "gryte" som brukes i blant annet nord afrikansk kjøkken. På grunn av formen på lokket kan man koke ting lenge på svak varme og væsken som fordamper drupper ned i retten igjen. Uansett, jeg ble litt overrasket når jeg kom hjem og så at man ikke kan ha hele greie i ovnen ettersom lokket ikke var beregnet for dette. Det går selvfølgelig fint å ha det rett på komfyren men jeg så for meg at en tagine vanligvis ble satt inn i stekeovnen...men kanskje jeg tar feil :gjeiper:
Brunhilde Skrevet 3. september 2008 #2 Skrevet 3. september 2008 Den er vel tradisjonelt brukt på bål/glør, så jeg syns det er ganske logisk at den ikke kan i stekeovnen.
Gjest Tanita Skrevet 10. september 2008 #3 Skrevet 10. september 2008 Du skal bruke den på plata ja. Ikke inni ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå