Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg skulle lage en spesiell rett her om dagen og jeg kjørte innom IKEA for å kjøpe en tagine...det er en spesiell "gryte" som brukes i blant annet nord afrikansk kjøkken. På grunn av formen på lokket kan man koke ting lenge på svak varme og væsken som fordamper drupper ned i retten igjen. Uansett, jeg ble litt overrasket når jeg kom hjem og så at man ikke kan ha hele greie i ovnen ettersom lokket ikke var beregnet for dette. Det går selvfølgelig fint å ha det rett på komfyren men jeg så for meg at en tagine vanligvis ble satt inn i stekeovnen...men kanskje jeg tar feil :gjeiper:

post-11474-1220449227_thumb.jpg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den er vel tradisjonelt brukt på bål/glør, så jeg syns det er ganske logisk at den ikke kan i stekeovnen.

Skrevet

Du skal bruke den på plata ja. Ikke inni ovnen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...