Gå til innhold

Min beste karamell pudding :-)


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

KARAMELLPUDDING

9 dl helmelk (må ikke bruke lettmelk)

6 egg

3 ss farin

1 ts vaniljesukker

Kok opp melken avkjøl og piski eggene.helles i formen og stekes i vannbad i 150 grader ca 45-60 minutter.Vannet i vannbadet må ikke koke da blir puddingen grynete.

Puddingen serveres med pisket krem og karamellsaus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lite tips ang. karamellpudding:

Senk gjerne temperaturen lavere enn 150 for å være sikker på at det ikke blir for varmt. Høy varme resulterer i at puddingen blir "hullet" og får en litt kornete konsistens (IKKE godt).

Det er også veldig lurt å legge et par sider fra en avis i bunnen av vannbadet. Da koker ikke vannet så lett og varmeoverføringen til formen blir litt dårligere. Da er sjansen for at du får huller MYE mindre.12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg syns ikke det er godt når jeg kjenner eggsmaken av karamellpudding. Hva kan jeg gjøre for å slippe den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tristessa

Mums... karamellpudding er noe av det beste jeg vet! Takk for oppskrift! Må jammen prøve dette en dag...12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...