Gjest Anonymous Skrevet 12. april 2002 #1 Del Skrevet 12. april 2002 KARAMELLPUDDING 9 dl helmelk (må ikke bruke lettmelk) 6 egg 3 ss farin 1 ts vaniljesukker Kok opp melken avkjøl og piski eggene.helles i formen og stekes i vannbad i 150 grader ca 45-60 minutter.Vannet i vannbadet må ikke koke da blir puddingen grynete. Puddingen serveres med pisket krem og karamellsaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 12. april 2002 #2 Del Skrevet 12. april 2002 Lite tips ang. karamellpudding: Senk gjerne temperaturen lavere enn 150 for å være sikker på at det ikke blir for varmt. Høy varme resulterer i at puddingen blir "hullet" og får en litt kornete konsistens (IKKE godt). Det er også veldig lurt å legge et par sider fra en avis i bunnen av vannbadet. Da koker ikke vannet så lett og varmeoverføringen til formen blir litt dårligere. Da er sjansen for at du får huller MYE mindre.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 19. april 2002 #3 Del Skrevet 19. april 2002 Jeg syns ikke det er godt når jeg kjenner eggsmaken av karamellpudding. Hva kan jeg gjøre for å slippe den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 19. april 2002 #4 Del Skrevet 19. april 2002 anonym Glaser formen med karamell saus før du heller blandingen i formen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 19. april 2002 #5 Del Skrevet 19. april 2002 Denne gleder jeg meg til å prøve! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristessa Skrevet 20. april 2002 #6 Del Skrevet 20. april 2002 Mums... karamellpudding er noe av det beste jeg vet! Takk for oppskrift! Må jammen prøve dette en dag...12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå