PoisonIvy Skrevet 30. august 2008 Forfatter #22 Skrevet 30. august 2008 Pasta de Parma og hjemmelagde hvitløksbrød m/ost
Gjest RuskeSara Skrevet 30. august 2008 #23 Skrevet 30. august 2008 Pizza Grandiosa I mangel av lyst på å gå ut døra tok jeg det jeg fant øverst i fryseren..
Gjest kokkenette Skrevet 30. august 2008 #24 Skrevet 30. august 2008 Kyllingwraps salatkylling (ferdigstekt kylling i biter) wraps Philidelphia krydderost (til å smøre på wrapsene) cous cous litt salat litt hakket vårløk litt annet du måtte ha lyst på - nydelig og veldig kjapt!
PoisonIvy Skrevet 30. august 2008 Forfatter #25 Skrevet 30. august 2008 Kyllingwraps salatkylling (ferdigstekt kylling i biter) wraps Philidelphia krydderost (til å smøre på wrapsene) cous cous litt salat litt hakket vårløk litt annet du måtte ha lyst på - nydelig og veldig kjapt! Det hørtes veldig godt ut! Skal jeg prøve til uka.. Kopierer inn i min bok, så blir det lettere å huske
PoisonIvy Skrevet 1. september 2008 Forfatter #26 Skrevet 1. september 2008 I dag blir det hejmmelaget grønnskassuppe m/kjøttboller
cilipili Skrevet 9. september 2008 #27 Skrevet 9. september 2008 I dag ble det hjemmelaga blomkålsuppe, og i går hadde vi linsesuppe.
Gjest Sulten gjest! Skrevet 9. september 2008 #28 Skrevet 9. september 2008 I går spiste vi stekte ørretskiver i hjemmelaget purresaus med poteter og gulerøtter. Sausen er knall god og bør prøves; Etter å ha stekt fisken i smør surret jeg purre i "fiskefettet" og hadde i hakket paprika. Helte så over kremfløte og kokte det opp, krydret med litt pepper og karri, knall godt=) Idag hadde vi pasta med pølse og spagetti saus;)
Lilith Skrevet 9. september 2008 #29 Skrevet 9. september 2008 I dag ble det kyllingfileter med bacon og blåskimmelost med pasta med soltørkede tomater!
Essie_ Skrevet 9. september 2008 #30 Skrevet 9. september 2008 Fullkornspasta, stekt kalkunkorv, grønnsaker.
Brunhilde Skrevet 10. september 2008 #31 Skrevet 10. september 2008 I dag blir det betasuppe fra pose med pølse oppi og brød ved siden av.
Gjest hyggelig Skrevet 10. september 2008 #33 Skrevet 10. september 2008 Pestomarinert laksefilet i pitabrød med salat.
Lemming Skrevet 10. september 2008 #35 Skrevet 10. september 2008 Idag spiste vi stekte fiskekaker med kokte poteter og råkost. Hvis jeg lager råkosten litt tidlig, så blander jeg i et glass litt sukker, 1del eddik og 2 deler vann (trenger ikke mer enn et halvt glass). Dette heller jeg over råkosten og blander det litt inn. Legger på lokk(evt et fat over bollen). Slik holder den seg frisk og fin selv om den må stå litt. Jeg synes også den smaker bedre, men den saken er det veldig delte meninger om!
Gjest Bloom Skrevet 11. september 2008 #36 Skrevet 11. september 2008 Den andre middagstråden ble for avansert for meg, så jeg starter en for de lettvinte middagene. I dag blir det grønnsakswok m/ris hos meg. Bra noen startet enn sånn tråd. Begynte å lure på om jeg var unormal som ikke spiste sånn fancy mat hver dag. Hvordan har de tid??? Har ikke spist noe middag idag ennå, men igår var det laksefilet med salat.
Gjest Fru Mæla Skrevet 11. september 2008 #37 Skrevet 11. september 2008 Hei, vil tipse deg om en KNALLGOD rett som har falt i smak hos MANGE i min vennekrets. I det siste blir det ofte det jeg serverer når vi har besøk. Passer både til en enkel setting, og en litt mer koselig setting. Ja er her den... Ingredienser: - Kyllingfilét - Bali Kyllingsaus - Matfløte - Tagliatelle pasta - Ost (Gjerne Jarlsberg eller pizzaost) Fremgangsmåte: 1) Skjær opp kyllingfilét i mellomstore biter ("golfballstørrelse) (Beregn ca. 1,5 kyllingfilét på hver, kommer ann på størrelsen). 2) Stek kyllingen i panne, krydre kyllingen med et krydder du liker (jeg bruker Natvig krydderblanding, det er godt å passer til det meste) 3) Putt kyllingbitene i en ildfast form 4) Sett ovnen på 225 grader 5) Lag Bali Kyllingsausen (dersom man bruker mer en 3-4 kyllingfiléer kan det lønne seg å ta to poser saus, avhenger av hvor store filéene er + hvor tynn man vil retten skal være) 6) Sett på vannet til pastaen 7) Hell sausen over kyllingen og "bland" 8) Du kan velge å putte mer i retten, (f.eks hvis det er noen grønsaker du er glad i eller noe slikt) 9) Strø ost over retten (Bruk en god ost, f. eks jarlsberg eller pizza ost. Disse ostene er det mer smak i, og da syns jeg retten smaker bedre) 10) Legg pastaen i vannet, og kok i ca. 10 min (avhenger av hvem merke pastaen er - les bakpå) 11) Stek retten på 225 grader i 10-15 min (til osten er smeltet) 12) La retten hvile i 5-10 minutter før servering Serveringstips: - Hvitløksbaguetter God fornøyelse
Gjest RuskeSara Skrevet 11. september 2008 #38 Skrevet 11. september 2008 Hei, vil tipse deg om en KNALLGOD rett som har falt i smak hos MANGE i min vennekrets. I det siste blir det ofte det jeg serverer når vi har besøk. Passer både til en enkel setting, og en litt mer koselig setting. Ja er her den... Ingredienser: - Kyllingfilét - Bali Kyllingsaus - Matfløte - Tagliatelle pasta - Ost (Gjerne Jarlsberg eller pizzaost) Fremgangsmåte: 1) Skjær opp kyllingfilét i mellomstore biter ("golfballstørrelse) (Beregn ca. 1,5 kyllingfilét på hver, kommer ann på størrelsen). 2) Stek kyllingen i panne, krydre kyllingen med et krydder du liker (jeg bruker Natvig krydderblanding, det er godt å passer til det meste) 3) Putt kyllingbitene i en ildfast form 4) Sett ovnen på 225 grader 5) Lag Bali Kyllingsausen (dersom man bruker mer en 3-4 kyllingfiléer kan det lønne seg å ta to poser saus, avhenger av hvor store filéene er + hvor tynn man vil retten skal være) 6) Sett på vannet til pastaen 7) Hell sausen over kyllingen og "bland" 8) Du kan velge å putte mer i retten, (f.eks hvis det er noen grønsaker du er glad i eller noe slikt) 9) Strø ost over retten (Bruk en god ost, f. eks jarlsberg eller pizza ost. Disse ostene er det mer smak i, og da syns jeg retten smaker bedre) 10) Legg pastaen i vannet, og kok i ca. 10 min (avhenger av hvem merke pastaen er - les bakpå) 11) Stek retten på 225 grader i 10-15 min (til osten er smeltet) 12) La retten hvile i 5-10 minutter før servering Serveringstips: - Hvitløksbaguetter God fornøyelse Dette hørtes kjempegodt ut! Tror jeg skal prøve meg på denne i helga I dag er ikke matlysten noe særlig.. så jeg tror det blir blomkålsuppe. Type rett i koppen
Gjest Fru Mæla Skrevet 11. september 2008 #39 Skrevet 11. september 2008 Ja det er knall godt, og knall enkelt Gi meg tilbakemelding hvordan det går?? Jeg skal også lage dette i helgen, får besøk av familien til mannen min Lykke til!! Dette hørtes kjempegodt ut! Tror jeg skal prøve meg på denne i helga I dag er ikke matlysten noe særlig.. så jeg tror det blir blomkålsuppe. Type rett i koppen
Lilith Skrevet 11. september 2008 #40 Skrevet 11. september 2008 I går: Stekte laksefileter med hjemmelaget potetstappe. I dag: Spinatsuppe fra pose.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå