vilja Skrevet 19. august 2008 #1 Skrevet 19. august 2008 Har en marulk eller knurr som den også kalles i fryseren. Er det godt å lage mat av denne???? mÅ Må sikkert skjære av piggene på ryggen?? Noen eksperter? Søkte på matprat.no, men ingen søk kom opp.
Gjest Eurydike Skrevet 19. august 2008 #2 Skrevet 19. august 2008 På matprat.no er det vel kun kjøttoppskrifter, så at du ikke fant knurr der er ikke så rart. Knurr er ikke den vanligste matfisken i Norge, men info er ikke vanskelig å finne på nettet: http://www.marinbi.com/e-gurnardus.htm Ellers heter samme fisk (eller en nær slektning?) gurnard på engelsk (jf det latinske navnet for knurr), og her er det masse oppskrifter å finne: http://www.google.no/search?hl=no&q=gu...ecipe&meta= Jeg har aldri laget mat av knurr selv, men mener vi spiste det i barndommen da vi fikk den i garnet om sommeren.
vilja Skrevet 19. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 19. august 2008 Hva du ikke vet av mat Tusen takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå