spinnvil Skrevet 12. august 2008 #1 Skrevet 12. august 2008 (endret) Jeg skal i bryllup i helga, og skal bake kake til festen. Jeg tenkte å bake noe jeg smakte i Frankrike for noen år siden, jordbærpai. Det er paibunn med vaniljekrem, jordbær oppå der og så gele helt på toppen. Har ikke prøvd å lage noe sånt før så jeg er veldig usikker på hvor lang tid i forveien jeg kan lage den. Er redd for at bunnen blir bløt og ekkel hvis jeg lager den for tidlig. Problemet er jo at jeg skal kjøre noen timer til stedet der bryllupet skal stå på fredagskvelden. Bør jeg montere paien på lørdags morgenen? Eller kan jeg gjøre alt dette fredags kvelden når jeg kommer frem? Vielsen er ganske tidlig, så dersom jeg må gjøre dette på lørdag må jeg nok stå opp tidligere enn jeg tenkte... Oppskriften ligger på det søte liv søk på jordbærpai med vaniljekrem. Får ikke til å linke rett til oppskriften. Endret 13. august 2008 av spinnvil
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå