Gjest Bellatrix Skrevet 12. august 2008 #21 Skrevet 12. august 2008 (endret) Eh, vet dere ikke at det skrives aspik? Eller kabaret? Tja. Matoppskrift.no bruker c. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift12223.asp Cateringfirmaer også: http://www.borgcatering.no/koldtbord1.htm http://www.brandseth.no/koldtbord1.htm Til og med aviser;) http://matsider.budstikka.no/index.php?mai...&recid=1114 Endret 12. august 2008 av Bellatrix
Sjefs-snipa Skrevet 12. august 2008 #22 Skrevet 12. august 2008 (endret) Jeg pleier å droppe aspik når ingen av koldtbord-gjestene er over 60 Har også funnet en genial "erstatning": hjemlaget laksepate. Er du interessert, kan jeg finne frem oppskriften- men sånn omtrentlig består den i å mose laks og røkelaks i en food-processor sammen med en del smakstilsetninger. Så lar man pateen stivne i en brødform- og kler den med hele røkelaksskiver. Er kjempegod (!)- og ser veldig imponerende ut også. Endret 12. august 2008 av Sjefs-snipa
Gjest Gaby Skrevet 12. august 2008 #23 Skrevet 12. august 2008 Aspic er djevelens verk. Sammen med sukat. JA!!!!! La oss sette en stopper for dette svineriet.
Gjest *Mim* Skrevet 12. august 2008 #24 Skrevet 12. august 2008 Kabaret hadde jeg ikke savnet, nei. Men sukat elsker jeg!
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå