smil Skrevet 11. april 2002 #1 Del Skrevet 11. april 2002 Her er et tips fra meg. Grovt rugbrød (og da mener jeg grovt) men cottage cheese, sorte oliven i skiver, og tomat (gjerne de små cherrytomatene). Litt nykvernet pepper gjør susen, og evt. andre krydder. Kjempegodt! Andre som forslag til godt pålegg? Smil Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Freetime Skrevet 11. april 2002 #2 Del Skrevet 11. april 2002 Dette fikk jeg servert en gang og ble ganske skeptisk,men det var utrolig godt Grove skiver med smør,sild i olje!,tynne epleskiver og grønn oliven,kvernet pepper og salt.. Kjempegodt,skikkelig kveldskos! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 11. april 2002 #3 Del Skrevet 11. april 2002 Jeg sverger til tunfisk (i vann) og tomater.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 11. april 2002 #4 Del Skrevet 11. april 2002 slurp... vad hungrig jag blir. Grovt rågbröd med liite smörgåsmargarin och skivad banan mums.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olivia Skrevet 12. april 2002 #5 Del Skrevet 12. april 2002 bruker å legge en skive i bånn av en dyp bolle, legger på friske basilikumblader, tomatskiver litt kverna salt og pepper, så heller jeg oliven olje over...mmm.. blir litt klinete da..må spise med gaffel. Det er også godt å bruke revne gulrøtter, eller ostehøvla agurk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 12. april 2002 #6 Del Skrevet 12. april 2002 grovt hjemmebakt brød med fiskepudding i tynne skiver og purre eller rødbeter og evt. majones på. Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 13. april 2002 #7 Del Skrevet 13. april 2002 Jeg har blitt veldig glad i Havbris, som er en slags postei laget av enten laks eller tunfisk. Min favoritt er laks med grønn pepper, mmmmm. Milla12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå