Gjest Starya Skrevet 1. juni 2003 #1 Del Skrevet 1. juni 2003 Jeg mener å ha hørt at kjøtt mørnes av å ligge i appelsinjuice.. Vi skal ha svinekoteletter i dag, også kom jeg til å tenke på at de var noe småsege de vi hadde sist. da er det vel greit å ta forhåndsregler? Jeg steker kjøttet i komfyr, lar det få romtemperatur først. Men altså: Appelsinjuice? Duger det? Setter det smak på kjøttet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Étoile Skrevet 1. juni 2003 #2 Del Skrevet 1. juni 2003 Appelsinjuice fugerer sikkert ypperlig, syren i juicen vil mørne kjøttet. Det vil nok gi kjøttet smak av appelsin, det blir sikkert kjempegodt! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 1. juni 2003 #3 Del Skrevet 1. juni 2003 Hm, er nok litt tvilsom til appelsinsmak av kjøttet.. (vanedyr) Kotelettene skal forøvrig fortæres med ris og bernaise. Har det noe å si? Mindre appelsinsmak om jeg har i div krydder? Ha med olje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Étoile Skrevet 1. juni 2003 #4 Del Skrevet 1. juni 2003 Det er lurt å ha i litt olje også ja, og krydder du synes er godt. Du kan også bruke andre typer syre for å mørne kjøttet, f.ex sitronsaft eller eddik. Det skal ikke så mye til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 1. juni 2003 #5 Del Skrevet 1. juni 2003 Har eddik, men.. :o Tror jeg satser på juicen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 10. juni 2003 #6 Del Skrevet 10. juni 2003 Kjøttet blir veldig godt mørnet med most kiwi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lisa* Skrevet 10. juni 2003 #7 Del Skrevet 10. juni 2003 Soya Saus inneholder også syre som mørner. Lager mine marinader med eddik eller soya (eller litt av hvert), og det blir ikke vond smak på kotelettene hvis det er det du er redd for. (Du skal jo ikke ha oppi så mye, da... ) Sammen med olje, hvitløk, urter og/eller krydder blir det yummy.... Mener forøvrig å huske å ha spist appelsinsaus til svin, så jeg tror ikke det er så farlig hvis det skulle smake litt appelsin etter marinering i appelsinsaft. *Lisa* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RoadQueen Skrevet 10. juni 2003 #8 Del Skrevet 10. juni 2003 Kefir som marinade setter fart i mørningen, spesielt hvis du også har i most kiwi. En skvett rødvin er heller ikke å forakte. Ser gusjent ut men kjøttet blir mørt og fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå