Hoppetaujenta Skrevet 28. juli 2008 #1 Del Skrevet 28. juli 2008 (endret) Jeg bruker et variert utvalg av grønnsaker til kjøtt og fisk. I dag kom jeg i tanker om at det vannet jeg har lettkokt mine grønnsaker i; går det an å drikke det etterpå? Er det sunt og helsebringende å drikke, med andre ord? Noen som pleier å gjøre det? En eldre tante i min familie, pleide alltid å drikke laken fra hermetiske erter - påsto at det var godt og sunt for magen. Akkurat det virker ikke så lystbetont på meg, men de friske sakene der, frister! What you say? :D Endret 28. juli 2008 av Margareth Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 30. juli 2008 Forfatter #2 Del Skrevet 30. juli 2008 40 personer innom og tittet til nå...så da er det nok ikke så mange som bruker det, tror jeg vi kan tolke det som så langt, hehe... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk Johansen Skrevet 30. juli 2008 #3 Del Skrevet 30. juli 2008 Jeg vet ikke om å drikke det er godt/sunt, men jeg bruker alltid litt av potetvannet i sausen når jeg lager steiker av forskjellige slag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 30. juli 2008 #4 Del Skrevet 30. juli 2008 Jeg tviler på at det er spesielt sunt (eller usunt). Tror ikke mye av vitaminene koker ut i vannet, spesielt ikke hvis grønnsakene er lettkokte. Bruker kokevannet fra kål til kålstuing, og fra gulrøtter til gulrotstuing osv, men det er jo for å få med smaken mer enn noe annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnneS Skrevet 30. juli 2008 #5 Del Skrevet 30. juli 2008 Tror nok man kan drikke det forde det er jo det samme man gjør når man lager suppe, juice eller saft bare det inneholder flere deler av grønnsakene/frukt. Men bruk ikke aluminiumskjele og salt forde da får du aluminium i drikken. Jeg bruker jo saften fra kokt kylling til å lage grønsakssuppe ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 30. juli 2008 #6 Del Skrevet 30. juli 2008 Tror nok man kan drikke det forde det er jo det samme man gjør når man lager suppe, juice eller saft bare det inneholder flere deler av grønnsakene/frukt. Men bruk ikke aluminiumskjele og salt forde da får du aluminium i drikken. Jeg bruker jo saften fra kokt kylling til å lage grønsakssuppe ... Jeg bruker kraften fra kokt kylling til å lage kyllingsuppe, til grønnsakssuppe bruker jeg faktisk grønnsaksbuljong... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 30. juli 2008 Forfatter #7 Del Skrevet 30. juli 2008 Noterer gode råd her... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå