Mehe Skrevet 23. juli 2008 #1 Skrevet 23. juli 2008 (endret) Endrer denne ettersom jeg fikk svar på det første spørsmålet selv. Har laget ferdig muffins med glasur og alt, de skal serveres på lørdag. Holder de seg i kjøleskapet? Hvis ikke - kan de fryses? Hjelp! Endret 24. juli 2008 av Mehe
Mehe Skrevet 23. juli 2008 Forfatter #2 Skrevet 23. juli 2008 Det ordna seg med litt mer mel og et ekstra egg av en eller annen grunn. Nytt spørsmål: Kan muffinser fryses MED glasur? Det håper jeg virkelig, ettersom jeg har laget ferdig alle og ikke skal servere dem før på lørdag... Evt hvor lenge holder de seg i kjøleskap?
Mehe Skrevet 24. juli 2008 Forfatter #3 Skrevet 24. juli 2008 Hjelp! Er det ingen som vet hvor lenge slike bakevarer holder seg? Kan jeg servere dem på lørdag, eller må de spises/kastes?
Gjest Gjest Skrevet 24. juli 2008 #4 Skrevet 24. juli 2008 Muffins er jo i prinsipp små sjokoladekaker, og jeg pleier å fryse sjokoladekaker og andre kaker, også med glasur, samme dagen som det er bakt. Eller om det ikke blir spist opp samme dagen. Med andre ord: Det går helt fint å fryse dem med glasur. Bare tenk på alle bakevarer og slikt som er såkalt "ferske" i kiosker og butikker. De har jo ligget i dypfrys hos leverandør før de blir lagt ut som ferskvarer i butikken mange av dem.
Mehe Skrevet 25. juli 2008 Forfatter #5 Skrevet 25. juli 2008 Muffins er jo i prinsipp små sjokoladekaker, og jeg pleier å fryse sjokoladekaker og andre kaker, også med glasur, samme dagen som det er bakt. Eller om det ikke blir spist opp samme dagen. Med andre ord: Det går helt fint å fryse dem med glasur. Bare tenk på alle bakevarer og slikt som er såkalt "ferske" i kiosker og butikker. De har jo ligget i dypfrys hos leverandør før de blir lagt ut som ferskvarer i butikken mange av dem. Jo, tenkte på det, men det hender vel de inneholder ting som gjør at de holder lengre? Var vel mest smørkremglasuren jeg var usikker på. Men jeg har fryst dem nå, så får jeg se hvordan de blir. Takk for svar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå