Gjest Gjest Skrevet 14. juli 2008 #1 Skrevet 14. juli 2008 Ja, jeg vil altså ha blodpølse til middag, men her selger de bare sånne svære, som holder til minst 4 middager for meg. Så kan jeg fryse blodpølse? Og bør jeg isåfall fryse den rå eller ferdig stekt?
Gyda Skrevet 15. juli 2008 #2 Skrevet 15. juli 2008 Blodpølsa du får kjøpt på vanlig mat-butikk er allerede kokt - så den er ikke rå. (Rå blodpølse er flytende) Tror helt sikkert at det går an å fryse den - bare skjær den i passende porsjonsbiter før du fryser den.
Kristin Skrevet 15. juli 2008 #3 Skrevet 15. juli 2008 Det går fint å fryse den. Jeg ville fryst skivene før du hadde stekt de. Så putter du dem frosne i panna når du skal spise dem.
Pia Sava Skrevet 17. juli 2008 #4 Skrevet 17. juli 2008 Går helt fint å fryse... Et godt tips å skjære den opp først (men ikke steke), så kan du ta opp det du trenger neste gang (kanskje legge matpapir eller plast mellom skivene, så er det enklere å ta opp x-ant skiver).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå