Gjest Gjest_Julie:)_* Skrevet 13. juli 2008 #1 Del Skrevet 13. juli 2008 Skal gjøre klart å lage fylte horn for å ha de som niste imorgen. Men disse er jo best når de kommer fra ovnen samme dag og lurer på om jeg kan lage deigen, surre inn fyllet og la de stå over natten før jeg steker de? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Julie:)_* Skrevet 13. juli 2008 #2 Del Skrevet 13. juli 2008 Please.... Jeg trenger svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. juli 2008 #3 Del Skrevet 13. juli 2008 Hei, jeg får gi deg et svar selv om jeg ikke vet...men å la gjærdeig så så lenge er et sjansespill. Du må i så fall bruke mye mindre gjær, men hvor mye mindre vet jeg ikke... Jeg ville stekt dem i kveld og evt gitt dem en lunk i povnen før dere drar, eller gjort absolutt alt klart og stått opp tidlig i morgen og bakt dem da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå