Gå til innhold

Fylte horn


Gjest Gjest_Julie:)_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Julie:)_*

Skal gjøre klart å lage fylte horn for å ha de som niste imorgen. Men disse er jo best når de kommer fra ovnen samme dag og lurer på om jeg kan lage deigen, surre inn fyllet og la de stå over natten før jeg steker de?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Hei, jeg får gi deg et svar selv om jeg ikke vet...men å la gjærdeig så så lenge er et sjansespill. Du må i så fall bruke mye mindre gjær, men hvor mye mindre vet jeg ikke...

Jeg ville stekt dem i kveld og evt gitt dem en lunk i povnen før dere drar, eller gjort absolutt alt klart og stått opp tidlig i morgen og bakt dem da :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...