Jigva Skrevet 13. juli 2008 #1 Del Skrevet 13. juli 2008 Ok, jeg har kjøttdeig i fryseren, hadde planer om å lage kjøttbollar men siden jeg bor alene dette halvåret så ville jeg fryse halvparten til en annen gang. Spørsmålet er da: Kjøttdeigen har vært frossen og vet jeg ikke kan fryse to ganger, men etter at jeg har stekt kjøttet kan jeg fryse det da? Eller blir det det samme som å fryse rått kjøtt to ganger? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lissi Skrevet 13. juli 2008 #2 Del Skrevet 13. juli 2008 Ok, jeg har kjøttdeig i fryseren, hadde planer om å lage kjøttbollar men siden jeg bor alene dette halvåret så ville jeg fryse halvparten til en annen gang. Spørsmålet er da: Kjøttdeigen har vært frossen og vet jeg ikke kan fryse to ganger, men etter at jeg har stekt kjøttet kan jeg fryse det da? Eller blir det det samme som å fryse rått kjøtt to ganger? Neida, du kan fint fryse kjøtt en gang til etter at det er tilberedt:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jigva Skrevet 13. juli 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 13. juli 2008 Neida, du kan fint fryse kjøtt en gang til etter at det er tilberedt:) FLOTT! Tusen takk for svar!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå