Gjest Gjest Skrevet 29. juni 2008 #1 Del Skrevet 29. juni 2008 Jeg har fantasert om hjemmebakte cookies siden i forigårs, og har tenkt å bake i kveld. Planen er å improvisere litt, da jeg ikke har anledning til å dra i butikken i dag. Jeg har: grunningredienser (smør, sukker/demerara-sukker, hvetemel, (evt havregryn), bakepulver, vaniljesukker/essens) bakekakaopulver tørkede tranebær usaltede pistasjnøtter og cashewnøtter (har også salte, ristede gresskarkjerner) Jeg har nok litt lyst til å ha i kakaopulver, men har også lyst til å få brukt tranebærene og kanskje noen av nøttene for å få litt smak og tekstur... Men funker det smaksmessig å blande kakao og tranebær, og hva med nøttene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. juni 2008 #2 Del Skrevet 29. juni 2008 -- egg har jeg forresten også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. juni 2008 #3 Del Skrevet 29. juni 2008 Jaja, jeg får svare meg selv - jeg lagde en sjokoladeløs versjon av Tines jule-sjokolade-cookies, tilsatte et egg (fordi jeg erindret at julekjeksene ble veldig harde og rare og mange andre cookie-oppskrifter inneholder egg), tranebær og pistasjnøtter og stekte endel lengre (etter hvert på lav temperatur) for å få dem over i biscottigrenseland. Kjeksene ble gode, ganske lite søte (men kunne hatt godt av litt sitron i tror jeg) og sikkert bra sammen med is eller slikt, men jeg eter dem som de er uten tilbehør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå